Èxit de les Colònies d’Estiu d’ACPV.Èxit de les Colònies d’Estiu d’ACPV.

 

 

Hores d’ara s’estan fent, fins al 29 de juliol, les colònies d’estiu dels Països Catalans a la Franja de Ponent. Tenen als Casals Jaume I de la Franja de Ponent com amfitrions i conten amb la col·laboració de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, la Plataforma per la Llengua (de Ponent), Òmnium Cultural (de Ponent), el Casal Jaume I de Perpinyà i l’Obra Cultural Balear, fet que afegeix enguany xiquets d’arreu el Principat i les Illes, donant un nou salt qualitatiu com a espai de convivència entre xiquets i jòvens dels Països Catalans. Amb un ventall d’activitats ric en tallers, excursions, descoberta de la natura i l’història.Per anar l’any 2003 escriu-nos o telefona al 96 351 1727


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació