Activitats per a centres de primària


Comparteix-ho

Activitats per a centres de primària

Les 3 activitats que oferim constaran de dues parts:

1a part – Una actuació en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València o al vostre centre.

2a part – Una ruta pel centre històric de València parant en els llocs més emblemàtics (Llotja, Plaça Redona, Plaça del Miracle del Mocadoret, torre del Micalet i Plaça de la Mare de Déu) i en cada parada es contarà, de manera molt didàctica, la història del lloc on ens trobem. Cada ruta tindrà la seua particularitat segons l’activitat elegida.

Existeix l’opció de combinar la primera part d’una activitat amb la segona d’una altra.

Espectacles

Això era i no era

Contes de Gianni Rodari i ruta pel centre històric de València, l’actor Francesc Anyò ens recitarà poemes d’Estellés adequats a l’edat i ens contarà rondalles d’Enric Valor i Joan Amades.

Francesc Anyó és actor de doblatge i de publicitat, de teatre i televisió, entre altres treballs, ha posat la veu en recursos didàctics sonors destinats a centres educatius de diferents editorials de renom.

Primera part (a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània o al vostre centre), Francesc Anyó contarà contes del reconegut escriptor Gianni Rodari (autor, entre d’altres, de Contes per telèfon, Contes escrits a màquina i de Molts contes per jugar). Part de l’activitat consistirà en la creació d’un conte per part del públic.

Segona part (ruta per València): En cada parada, després de l’explicació, l’actor contarà rondalles i llegirà poemes d’Estellés. Les rondalles són d’Enric Valor i de Joan Amades.

Història del Titella

Espectacle de titelles i ruta titellaire pel centre històric de València, els titelles ens donaran a conèixer llocs molt importants del nostre Cap i Casal i ens contaran històries i anècdotes.

A càrrec d’Edu Borja, titellaire molt reconegut a València, ha dut els seus espectacles arreu del món.

Primera part (a l’Octubre Centre de Cultura Contemporàniao al vostre centre), espectacle de titelles a la sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, l’espectacle es titula Història del titella. Aquest espectacle ens conta la història dels titelles.

Segona part (ruta per València), en cada parada, després de cada explicació, els titelles ens contaran alguna història o anècdota del lloc on ens trobem.

El doctor Farinetti

Història de Jaume I contada pel doctor Farinetti i ruta pel centre històric de València on el doctor ens contarà llegendes i ens parlarà de personatges i fets històrics importants de la nostra cultura.

A càrrec de Paco Alegre, actor de doblatge, de teatre i televisió, va treballar durant molts anys en la companyia PTV Clowns, una de les companyies de pallassos més reconeguda de València.

– Primera part (a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània o o al vostre centre), Paco Alegre, interpretant un doctor científic i curiós, ens contarà la història de Jaume I.

– Segona part (ruta per València): Continuant en el mateix rol, el doctor Farinetti, per a enriquir les explicacions de la història del lloc que visitem, ens contarà llegendes i ens parlarà de personatges i fets històrics importants de la nostra cultura.

Horari

De 10h a 10:45h: Activitat
De 10:45h a 11:15h: Pausa
D’11:15h a 12:30h: Activitat.

Contacte

Pepa Alòs
Telèfon: 96 315 77 99
Correu electrònic: pepa@octubre.cat
Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12 – 46001 – València – www.octubre.cat

Reserva d’activitats de primària – cliqueu ací

És preferible que empleneu el formulari o envieu un correu electrònic deixant el vostre contacte i la persona encarregada ja contactarà amb vosaltres.

Programa d’activitats – centres de primària 2013/14 (PDF)

 


Comparteix-ho

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació