Nou servei de Psicologia Aplicada per a socis d’ACPV



ACPV ha posat en marxa un nou servei exclusiu per als seus socis. Es tracta d’un servei de psicologia aplicada, a càrrec de Gemma Sanginés, especialista (màster) en teràpia de conducta i en intervenció en esports. Com a parlants d’una llengua minorada, sovint resulta difícil fer un ús relaxat dels serveis sanitaris, on ens trobem amb professionals que no estan capacitats per atendre’ns en la nostra llengua.
En una àrea com la dels tractaments psicològics, en què és fonamental que els pacients es troben còmodes i puguen expressar-se amb desinhibició, ACPV vol facilitar a socis i simpatitzants la possibilitat de comptar amb un tractament de la màxima garantia professional i en valencià.

 

Les intervencions clíniques més freqüents inclouen trastorns d’ansietat, depressió, trastorns del comportament alimentari, teràpia sexual, dificultats en infants (enuresis, encopresis, pors nocturnes…) De les intervencions en esport i rendiment, es pot destacar el tractament de l’ansietat associada a la competició, la motivació, la concentració, les habilitats socials i de comunicació i la presa de decisions.

Gemma Sanginés és llicenciada en Psicologia i màster en Teràpia de conducta i en Psicologia de l’esport. A més a més, en els últims anys s’ha especialitzat en els hàbits lingüístics dels parlants de llengües minorades, realitzant tallers arreu dels Països Catalans i el País Basc, on es treballen recursos individuals per a mantenir la llengua. És autora de diverses publicacions, entre les quals el llibre Sortir de l’armari lingüístic (Angle 2010).

Més informació a www.gemmasangines.com

Per a més informació ens podeu escriure a info@acpv.cat


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de