Comença el curs amb el Sopar Estellés a ValènciaAquest dijous 5 de setembre tindrà lloc el SOPAR ESTELLÉS, organitzat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i la Fundació Ausiàs March, amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i la participació de la Llibreria 3i4.

 

Serà a les 20:30h a la cafeteria de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12, València). Hi haurà una lectura de poemes d’Estellés (i d’Espriu també, que comparteixen any), a càrrec de Francesc Anyó, Vicent Grande i Paco Alegre. Soparem i després serà l’hora de la jam session poètica amb lectura lliure i participativa de versos estellesians.

El preu és de 15 euros i per fer-hi reserva cal enviar un correu a pepa@octubre.cat.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació