Morera explica a les entitats la proposta de pacte electoral unitari en clau valencianaEnric Morera, secretari general del Bloc i president de les Corts, s’ha reunit a l’edifici Octubre amb representants de les principals associacions valencianes (Acció Cultural del País Valencià, Salvem el Cabanyal, Ca Revolta, Societat Coral El Micalet, Escola Valenciana, Valencians pel Canvi, Tirant lo Blanc, Acicom, Atelier, Fent Ciutat, Salvem el Botànic… i els sindicats Intersindical Valenciana i CCOO-PV) per explicar en primera persona la proposta de pacte electoral unitari en clau valenciana per a les properes eleccions generals espanyoles del 20 de desembre.

Les associacions han valorat molt positivament una proposta de caràcter ample i unitari, d’acord amb els principis que van inspirar la Xarxa d’Entitats de col·laboració i treball conjunt, per defensar els interessos dels valencians a Madrid. Totes les intervencions han mostrat unanimitat en ressaltar que una proposta d’aquestes característiques provocar il·lusió i permetria un suport decidit de les entitats. Morera –acompanyat de Josep Pérez, cap de gabinet del president de les Corts-, després d’una primera intervenció, ha aclarit dubtes i interrogants, i s’ha compromés a treballar per garantir la constitució d’un grup valencià al Congrés. Per la seua banda, les entitats han agrait la informació, i s’han mostrat disposades a col·laborar en el projecte si aquest és realment unitari i ample, i aposta per un grup valencià.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació