Acció Cultural inicia campanya per la manifestació 18 novembre amb actes a Elx i Alcoi



L’entitat organitza diferents actes a les principals capitals valencianes

La campanya comença amb la participació de Joan Baldoví en dos actes a Alcoi (31 octubre) i Elx (2 novembre)

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una associació que treballa per la promoció de la llengua i la cultura pròpies del poble valencià. Però som plenament conscients que el País Valencià pateix un greu infrafinançament que impossibilitat no només el desenvolupament d’uns serveis socials de qualitat, sinó també que la llengua i la cultura tinguen el suport econòmic que necessiten. Per això, la nostra entitat ha estat capdavantera en la reivindicació d’un finançament just, la qual va ser el lema de la manifestació que vam organitzar amb motiu de la diada del passat 25 d’abril a València.

És per això que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha participat també en la roda de consultes i reunions que finalment han portat a la convocatòria per part dels sindicats i dels partits de la manifestació que tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre a València, precisament amb el mateix lema: “per un finançament just”. En aquest sentit, ACPV ja ha decidit la seua adhesió a la convocatòria.

Però, donada la importància de la reivindicació, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) vol fer seua la convocatòria i és per això que hem organitzat una campanya pròpia, amb la realització d’actes a les principals ciutats valencianes, per a explicar les raons que motiven la manifestació i animar els nostres socis i col·laboradors a assistir-hi i a fer-se’n també ressò de la convocatòria en el seu àmbit de relacions professionals i personals.

El primer acte d’aquesta campanya tindrà lloc demà dimarts 31 d’octubre, amb la conferència-debat de Joan Baldoví, diputat al Parlament espanyol per Compromís, que ACPV organitza a Alcoi, a la seu de la nostra entitat, el Centre Ovidi Montllor. I continuarà amb una segona conferència-debat del mateix Baldoví el dijous 2 de novembre a Elx, al nostre Casal Jaume I.

La campanya tindrà continuïtat els dies posteriors amb actes a Ontinyent, Castelló de la Plana…

ACPV entén que cal que totes les organitzacions sindicals, polítiques i associatives valencianes sumem el nostre treball per a fer de la convocatòria del 18 de novembre un èxit col·lectiu, perquè només així, amb mobilització, podrem els valencians fer força per aconseguir un finançament just.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de