Nit de les Lletres Catalanes 2018 a ValènciaL’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana celebrarà a València la Nit de les Lletres Catalanes. La iniciativa consisteix en un sopar amb presentació, mostra, venda i signatures de llibres publicats en valencià des de l’any 2017, amb la participació dels seus autors.

L’acte serà presentat pel poeta Vicent Penya i tindrà lloc al bar de la Societat Coral El Micalet el 21 de febrer a partir de les 20.30h. Tal com ho descriuen des de l’associació, la Nit de les Lletres Catalanes està protagonitzada pel “panorama de la literatura actual i de proximitat” i expliquen que “és una ocasió perquè lectors i autors compartisquen una vetlada amb la literatura catalana més actual feta des del País Valencià com a gran protagonista”. “Una trobada en què els autors esdevenen, al mateix temps, protagonistes i espectadors i en què els espectadors poden conéixer de primera mà, com a lectors, les últimes novetats literàries en la nostra llengua”, afegeixen.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació