Èxit d’assistència en el concert simfònic d’Andreu Valor amb la Banda de Música de Pedreguer



El dissabte 10 de novembre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar en l’Espai Cultural de Pedreguer l’espectacle “Bandautòrium” amb Andreu Valor i la Banda Artístic Musical de Pedreguer. Un concert que va penjar el cartell d’entrades esgotades i on el públic va poder gaudir durant 2 hores d’aquest espectacle simfònic.

 

El cantautor de Cocentaina va interpretar èxits de la seva discografia envoltats per la calidesa àrmonica de la música de la Banda Musical de Pedreguer. Mesos de treball que es van plasmar en una vetlada que tots els assitents que van omplir l’auditori segur que recordaran.

El Casal agraeix tota la disposició d’Andreu i tot el seu equip per dur a terme aquest projecte que tanta il·lusió ens feia portar a Pedreguer. A tots els tècnics que tant ens van ajudar per a que tot fora perfecte. A la Banda de Música per tota la tasca durant hores i hores d’assaig i com no a tot el públic que va omplir l’auditori.

També el cap de setmana passat hi va tindre lloc al Casal de Pedreguer la presentació del llibre “El Drac Ocaive” de Josep Castelló i Vives.

El divendres 9 de novembre Josep Castelló i Vives va presentar el seu llibre “El Drac Ocaive” en el Casal d’ACPV a Pedreguer (Marina Alta). Un conte que l’escriptor va escriure amb l’ajuda dels seus nets i sobretot per a ells.

L’acte va comptar amb una taula rodona col·loqui amb els personatges de l’obra (els seus nets) que van contar com amb la participació de tots i la barreja de les seves idees van escriure el llibre. L’autor va fer èmfasi de la importància i la necessitat, hui en dia envoltats com estem d’aparells electrònics, que continuem contant contes als xiquets, per exercitar la seva imaginació i per a inculcar en ells una passió necessària per enfortir la cultura per la lectura.

Una gran assistència de públic que va omplir la seu del Casal per aquesta presentació que a més va contar amb una actuació musical i lectura de parts del llibres.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de