Celebració de la Marxa cívica commemorativa de l’incendi de Vila-real per les tropes borbòniques


Marxacivica-Vila-real-12-01-2019

El proper dissabte 12 de gener ACPV i Socarrats commemoraran l’incendi de Vila-real per les tropes borbòniques, enguany fa 313 anys

L’eixida de la comitiva tindrà lloc des de la seu de l’Associació Socarrats (Sarthou, 38), i el recorregut anirà per l’avinguda del Cedre, carrer de Pere III, carrer Major Sant Jaume, plaça de la Vila, Major Sant Domènec i Lluís Vives, fins a arribar a la Torre Motxa, on tindran lloc els parlaments institucionals. Amb la participació dels Miquelets del Regne de València.Portadora del penó, Roser Chorva. Presenta l’acte, Glòria Castellote. L’organització va a càrrec del Casal Jaume I d’ACPV de Vila-real i de l’associació cultural local Socarrats.

NOTÍCIES RELACIONADES


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació