Els Encontres a Beniarbeig 2019 commemoraran els 600 anys de la Generalitat ValencianaAcció Cultural col·labora amb els ‘Encontres a Beniarbeig’ de 2019

El cicle de conferències “Encontres a Beniarbeig” celebra enguany la sisena edició i commemorarà el sisè centenari de la Generalitat. Acció Cultural ha col·laborat amb la iniciativa cedint l’exposició “600 anys de la Generalitat Valenciana”, que romandrà oberta des del  12 al 17 de gener. En paraules de Tomàs Llopis, vicesecretari de la nostra entitat, a la roda de premsa de presentació, “les nostres institucions històriques són un valor que hem de reivindicar perquè ens diferencien i ens afirmen com a poble”.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació