V Festival d’arts escèniques Poble Nou EndinsPer cinqué any consecutiu, amb el gener arriba a Ontinyent el festival Poble Nou Endins!

En aquesta cinquena edició, que al llarg de la setmana que ve recorrerà diverses cases i indrets d’un dels barris més emblemàtics de la ciutat, comptarem amb un grapat d’actuacions d’allò més diverses i interessants.

Començarem dimecres 16 i dijous 17 amb dos espectacles d’artistes en formació: Express’art, de l’Escola de Teatre Mediterranean Acting, i Del passat i del present, a càrrec d’alumnes de dolçaina i percussió d’Ad Libitum.

Divendres 18 serà el torn per inaugurar el festival de manera oficial amb la tradicional ruta literària. Enguany estarà dedicada a poetes de la Vall d’Albaida, començarà a les 19:00 a la Font dels Violins i comptarà amb la participació del Grup de Danses d’Ontinyent i de la colla de tabals i dolçaines El Regall.

Finalment, el cap de setmana serà per als “Espectacles Endins”, actuacions que constitueixen el plat fort del festival. Dissabte 19 tindrem la cantautora GEM amb l’espectacle Dent de lleó, la narradora oral Eva Andújar amb La torre sense princesa i l’artista Montserrat Palacios amb Coser y cantar. Un dúo para máquina de coser Singer y voz (two singers). Per últim, diumenge 20 tindre l’instrumentista Elena Aker amb l’espectacle d’arpa en directe Música para soñar i la companyia Pam Pam Dansa amb … en esta casa. 

Les actuacions d’entre setmana seran gratuïtes mentre que per als espectacles del dissabte 19 i diumenge 20 cal adquirir, o bé un abonament complet per a assistir a totes les obres, o bé entrades específiques de cada actuació. Els preus són de 12 euros per abonament i de 3 euros per entrada específica, i es poden adquirir al Casal Jove – ACPV Vall d’Albaida (carrer Ramon Llin, 10), al Centre d’Autoaprenentatge de Llengües del CPFPA Sant Carles i a l’Acadèmia Maria Castro (carrer de Sant Antoni, 18).

Podeu trobar tota la informació sobre els diversos espectacles al tríptic adjunt i al web poblenouendins.blogspot.com

Desitjant que siga del vostre interés, us espera tot un barri amb les portes obertes!


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació