ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-realEl passat divendres, 22 de febrer, va tenir lloc a Vila-real, concretament al saló d’actes de la Caixa Rural d’aquesta població, la tercera i darrera de les conferències celebrades dins del cicle “Economia i societat” que, per vuitè any consecutiu, organitzava Acció Cultural.

 

La conferència va anar a càrrec de Carles Peris, secretari general de la Unió de Llauradors, i es titulava “Té futur la citricultura?”. El conferenciant, que va ser presentat pel regidor vila-realenc d’Agricultura, Josep Pasqual Sancho, va repassar durant la seua intervenció la situació actual dels cítrics i els principals problemes per a la seua comercialització, i va apuntar diferents possibles solucions futures per afrontar-les.

La intervenció va anar seguida d’un interessant col.loqui, on s’hi van plantejar diferents qüestions i dubtes sobre aquest tema, de rigorosa actualitat.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació