VII VIVIU, la festa del vi de Pedreguer



El 5 de maig el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar la setena edició de Viviu, tast de vins del Terreny. Un certamen vinícola que any rere any cita als elaboradors de vi de Pedreguer que donen a conèixer la qualitat, molt destacable en aquesta edició, dels seus vins.

Aquest any, i com a segona edició consecutiva, VIVIU va formar part de la programació de la IV Fira Gastronòmica Intercultural de Pedreguer celebrada durant el 4 i 5 de maig. Un acte que demostra la gran salut que tenen les vinyes de la nostra terra aconseguint una gran qualitat general destacant aquest any els vins blancs.

L’organització agraeix a totes i tots els assistents que ens van acompanyar en aquesta cita, als elaboradors de vi per la seva participació en aquesta festa que organitzem en gran part per demostrar el gran treball i l’important tasca que és per a la nostra perduració cultural i gastronòmica el continuar treballant les collites. I també als nostres patrocinadors Rolser, Supermercats Masymas, Gràfiques Avellà i Ajuntament de Pedreguer per continuar oferint-nos el seu suport des de la primera edició. L’any que ve més VIVIU!


Etiquetes: casals Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de