El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi enceta el cicle de conferències ‘Un país de ciutats’



Conscients del protagonisme incipient de la ciutat com a ens territorial, el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi acull el cicle de conferències Un país de ciutats, que tindrà lloc entre el 7 i el 29 de novembre.

El País Valencià és una xarxa de ciutats i aquestes tenen cada dia més protagonisme en els canvis socials i polítics que es desenvolupen a hores d’ara, i afectaran el futur més pròxim. Així, el cicle de conferències ‘Un país de ciutats’ naix amb l’objectiu d’analitzar i conéixer exemples de canvi en positiu pel que fa a l’àmbit local i l’evolució social del país. No debades, cal enfortir i consolidar el projecte d’un País Valencià modern i en constant canvi.

Les conferències s’inicien el pròxim dijous 7 de novembre amb el catedràtic de Geografia de la Universitat de València, Joan Romero i l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés com a ponents convidats. L’acte, denominat Construir una alternativa des de les ciutats, en temps d’incerteses estarà conduït per la periodista Jésica Sempere.

Les pròximes conferències versaran al voltant de diversos àmbits temàtics de total actualitat, com ara les hegemonies electorals i socials, els models de ciutat amables i inclusius o la cultura de la coalició i la col·laboració. Per descomptat, cada xarrada comptarà amb conferenciants ben representatius, com per exemple la sociòloga Sandra Obiol, o l’economista i professor a la Universitat de València Pau Rausell.


Etiquetes: Alcoi Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de