‘Mira’m als ulls’ es presenta al Casal Jaume I de PedreguerCarme Morera i Tona Català, autores de Mira’m als ulls, presentaren el llibre al Casal Jaume I de Pedreguer el passat divendres 8 de novembre. L’acte, conduït per Rafa Fornés, comptà també amb les intervencions de Manolo Gil, de l’editorial Vincle.

Mira’m s ulls és la continuació de A mi, què hem passa?, totes dues obres editades per Vincle Editorial. Seguint amb la mateixa temàtica plantejada a la primera part, aquest llibre de relats narra aspectes quotidians de la vida de Carme i el seu entorn familiar.

Relats banyats d’humor, acidesa i sensibilitat que descriuen el caràcter de l’autora i la seua encomiable forma d’afrontar els entrebancs que la societat imposa. L’obra, amb il·lustracions de Cristina Durán, tracta de reivindicar la plena integració de tots aquells i aquelles que conviuen amb certes malalties.


Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer Vincle Editorial

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació