L’Octubre CCC acull un acte en record de Carme MiquelL’acte, organitzat pel Col·lectiu de Mestres Jubilats Freinet tindrà lloc el pròxim dimarts 3 de desembre a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a les 18:30h.

Sota el títol “Parlem de Carme Miquel”, la jornada en record de la mestra valenciana comptarà amb les intervencions de Ferran Zurriaga, Mercè Viana, Víctor Climent i Pilar Calatayud. A més a més, es projectarà el documental dedicat a Carme Miquel del programa Plaerdemavida, i es recitaran alguns dels seus textos més emblemàtics.


Etiquetes: Carme Miquel

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació