La competència lingüística als municipis, a debat a Castelló de la PlanaEl passat divendres 22 de novembre va tindre lloc a Castelló de la Plana una taula redona al voltant de la implementació de la competència lingüística als municipis. L’acte s’emmarcava en la setmana de commemoració de les Normes de Castelló 2019, que se celebra sota el lema Dret al valencià, igualtat real.

Els ponents convidats, Joan Sanchís, regidor de Territori i Serveis Municipals a l’Ajuntament d’Ontinyent i Diputat Provincial, i Òscar Mengual, regidor de Normalització Lingüística i Festes a Dénia i diputat provincial a Alacant, explicaren com és possible la implementació de la competència lingüística als municipis des de dues realitats ben diferents. Sens dubte, aportaren propostes realistes i efectives basades en els principis de dret vigent.

Durant l’acte també participaren Maria Nebot, presidenta de Castelló per la llengua, Èlia García, tècnica de la Plataforma per la Llengua, Marta Cubedo, delegada d’ACPV a Castelló, i Francesc Felipe, gerent d’Escola Valenciana.

La taula redona va estar organitzada per Acció Cultural del País Valencià, Escola Valenciana i Plataforma per la llengua.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació