‘La vida dels llibres’ es presenta a la Llibreria Fan Set el pròxim 5 de desembreL’economista, assagista i editor Gustau Muñoz presenta “La vida dels llibres” (Afers) el pròxim dijous 5 de desembre a la Llibreria Fan Set.

L’autor dedica aquest volum a recórrer la seua experiència lectora, i aporta una panoràmica apassionada i precisa al voltant del món editorial. La presentació s’iniciarà a les 19h, i comptarà amb la presència de l’autor, el periodista Adolf Beltran i l’editor Vicent Olmos.


Etiquetes: La vida dels llibres Llibreria Fan Set

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació