La marxa de la venda anticipada està superant les millors expectatives

El passat 10 de març Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va anunciar que el proper 23 d’abril tindria lloc una Festa per la Cultura, a la plaça de bous de València, organitzada per la nostra entitat. Una Festa que tindrà com a lema “Homenatge a València” (el títol de l’espectacle que Acció Cultural tenia previst de fer a la plaça de bous l’any 2001 i que no es va poder celebrar perquè el Govern del PP ens va impedir l’accés a la plaça, a un espai públic, iniciant així un període de creixent censura) .

En només 10 dies des del 10 de març, i sense haver anunciat encara res més, se n’han venut ja 1.100 entrades, cosa què supera les expectatives més optimistes de l’organització, i confirma la nostra intuició que l’aposta per la llengua i la cultura és una aposta guanyadora i de futur, perquè la societat valenciana vol avançar per aquest camí de retrobament cultural.

La Festa per la Cultura comptarà amb la participació d’una llarguíssima llista de cantants, grups de música i de cultura popular, que en els propers dies anirem fent pública. Serà un reconeixement als grups i persones que durant 20 anys han mantingut la vitalitat de la nostra llengua i cultura, i també una aposta per la seua visibilitat en la nova etapa en què ha entrat el País Valencià. Serà, per tant, un homenatge, i alhora l’expressió en veu alta de la nostra voluntat de guanyar nous espais per a la llengua i la cultura.

El programa combinarà col·laboracions i actuacions musicals i de cultura popular, moments d’homenatge i de reivindicació, amb representants del millor passat del nostre país –que ens ha permés arribar fins on som ara- i amb joves protagonistes musicals i culturals del present i del futur. Tindrà sorpreses, moments emotius, retorns inesperats, nous valors, expressions culturals populars i autors arriscats. De tot això informarem en els propers dies.

Les entrades anticipades continuaran venent-se de moment per internet, a través de la web d’Acció Cultural, des d’aquest enllaç, i en uns dies les posarem també a la venda en format tradicional, en paper. Al ritme que va la venda, però, no convé que us encanteu, perquè la plaça té un aforament limitat.