Lluís Llach participarà a la Festa per la Cultura 

També comptarem amb la col·laboració de Feliu Ventura

Al Tall, Smoking Souls, Clara Andrés, Carles Belda, Amadeu Vidal, Carraixet, Aspencat… i a més Lluís Llach i Feliu Ventura. I més noms que falten encara per desvetllar.

La Festa per la Cultura comptarà amb la participació de 50 cantants i grups de música i cultura popular, un cartell inigualable que expressa la qualitat i el nivell de la nostra música i de la nostra cultura. El programa es concretarà en la participació de, encara, molts més noms destacats que faran interpretacions especials i col·laboracions, esdevenint un espectacle únic, del que només podrem gaudir el dissabte 23 d’abril a la plaça de bous de València, perquè serà impossible tornar a reunir tants noms (alguns d’ells ja formalment retirats, i que ara tornem només per un dia), i també ho serà que oferisquen un espectacle conjunt com el que hem dissenyat especialment per a la Festa per la Cultura.

Lluís Llach és un músic de trajectòria, qualitat, nivell professional i èxit de públic inqüestionables, amb projecció internacional, que a aquestes alçades ha esdevingut ja un símbol. A més, Llach manté amb Acció Cultural una relació molt especial de fa molts anys. Junts hem fet molts espectacles i moltes col·laboracions, però avui volem destacar particularment dues: Germania, el darrer espectacle que ACPV va poder realitzar en la plaça de bous, l’any 2000, abans que el govern del PP ens prohibís l’accés a l’espai públic, i la seua participació en la manifestació també organitzada per la nostra entitat l’any 2011 per a denunciar el tancament de TV3 al País Valencià. En aquella ocasió, Llach va cantar dalt d’un autobús, davant les Torres de Serrans i desenes de milers de valencians que van col·lapsar València.

Ara, Llach torna a ser amb nosaltres, però per a gaudir de la Festa per la Cultura, de la recuperació de la plaça de bous, i de l’inici d’un nou temps d’esperança, però també de treball per la llengua i la cultura, en la que Acció Cultural crida a sumar esforços i il·lusions per a fer noves passes endavant.

Feliu Ventura, el cantant de Xàtiva, també sobradament conegut per la qualitat del seu treball i la seua projecció, serà igualment el 23 d’abril a la plaça de bous, amb Lluís Llach, Acció Cultural, els cantants i grups de música i cultura popular que ens acompanyaran, i els milers de valencians que podran gaudir de la Festa per la Cultura.

Amb Feliu Ventura comptarem amb un artista consolidat, que ha sapigut posar lletra i veu a sentiments, inquietuds i reclamacions, i mantenir la vitalitat de la nostra cultura durant els anys de malgovern.

L’organització insisteix en la recomanació que, a causa de la limitació de l’aforament, qui vulga assistir a la Festa per la Cultura, que compre ja l’entrada de d’aquest enllaç.