Dijous 12 de desembre, a les 19 hores, presentem: projecte de Llei d’Igualtat Lingüística.La proposta, que pretén que els partits polítics la incorporen i defensen com a mesura de consens i positiva per a continuar avançant en favor de la llengua, està basada en el llibre «Igualtat Lingüística. Capgirar el desús i la subordinació», de Francesc Esteve, tècnic lingüístic del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV i Alfons Esteve, cap del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV. La Plataforma Estatal per la Igualtat Lingüística, integrada per diverses associacions culturals dels altres territoris de l’estat amb llengua pròpia, s’ha reunit a València per tal d’avançar en l’elaboració d’una proposició de llei que garantisca el ple reconeixement legal de la realitat plurilingüe i la no discriminació de cap persona per raons de llengua. La Plataforma treballa en la redacció d’un programa de reformes legals i institucionals per garantir la igualtat de les llengües no castellanes amb el castellà.


Agenda

< 2020 >
Setembre
  • Sense esdeveniments

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació