ACPV ajorna les seues activitats programades com a mesura preventiva. COMUNICAT OFICIAL MESURES DE PREVENCIÓ PER EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL CORONAVIRUS A ALCOISeguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat per garantir la seguretat pública davant els casos enregistrats a Espanya del Covid 19, i atés la resolució de l’11 de març de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la que s’acorden mesures excepcionals per a esdeveniments festives i de concentració de persones a la Comunitat Valenciana per tal de limitar la propagació i el contagi pel Covid 19, es considera adient adoptar també en Alcoi mesures de prevenció, pensant en el benestar dels veïns i veïnes, seguint les directrius que marquen les autoritats sanitàries. L’Ajuntament d’Alcoi adopta les següents mesures:

1. Suspendre els actes i esdeveniments de concurrència pública socioculturals, esportius i lúdic festius a la ciutat d’Alcoi, a tots els espais municipals, places i carrers. També es suspenen les visites de grups programades als monuments i edificis de propietat municipal.

2. Decretar el tancament del Teatre Calderón, Teatre Principal, Teatre Salesians, saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre i saló d’actes de l’IVAM CADA ALCOI.

3. Decretar el tancament dels centres de majors i aules de majors. Es limitarà l’aforament a les Biblioteques.

4. Decretar el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals: poliesportius Francisco Laporta, Caramanxel-Juan Agudo Garat, Batoi, complex esportiu municipal Eduardo Latorre, circuit BMX, instal·lacions petanca, nau municipal gimnàstica artística.

5. Revocar totes les autoritzacions pel que fa a l’ocupació d’espais públics atorgades a associacions o altres entitats col·lectives anàlogues.

6. Revocar totes les autoritzacions pel que fa a la cessió d’espais municipals tancats.

7. Suspendre els mercats ambulants.

8. Es suspenen les festes del Partidor, seguint un decret que impedeix fer falles.

9. El període i àmbit d’aplicació d’aquestes mesures comprén des del 13 de març al 31 de març, i podrà modificar-se d’acord amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat i la Generalitat.

10. Recomanar a les entitats privades que s’abstinguen d’organitzar durant aquest període esdeveniments multitudinaris que puguen facilitar la propagació de la malaltia, tal com indiquen les autoritats sanitàries.

11. Aconsellar a la població, especialment a la considerada d’alt risc, que seguisquen les recomanacions i les instruccions de les autoritats sanitàries.

12. Demanar a la població que sols s’informe a través dels mitjans oficials i que evite la proliferació de notícies falses.


Agenda

< 2020 >
Març
 • 01

  18:00 -21:00
  01/03/2020-27/03/2020

  Durant els mesos de febrer i març el cantautor alcoià, Ovidi Montllor serà el protagonista de tres exposicions. La primera d’elles inaugurada el dia 4 de febrer al centre amb el seu nom a les 20h. Tot un èxit de públic, els co-creadors són el fotògraf Mateo Gamón i l’escriptor Jordi Botella, Mateo, comenta que l’exposició és un ‘teatre’ al voltant de l’Ovidi”. Són seccions; la primera és ‘la Tereseta’, amb material de Paco Grau, que ha fotografiat l’obra escrita per Jordi Botella, ‘Homenatge a T’. La segona són entrevistes realitzades a l’Ovidi, a Catalunya Ràdio, on apareix un transistor antic. L’altra està  dedicada a la cançò, a través d’un tocadiscs, recuperant, entre d’altres, el concert a l’Olímpia, sobre una taula, fruït d’una selecció de totes les pel·lícules on apareix l’Ovidi, feta per Kiko Carbonell. Junt a açò, material facilitat per Javier, germà de l’Ovidi. I un espai dedicat a la seua escriptura, a través d’una màquina d’escriure, amb textos de Jordi Botella. “I la gent podrà escriure els seus sentiments sobre la seua figura”. Molt poques fotos, de Pep Fuster i Xavi Terol. “És un passeig guiat per l’actriu Rosa Fraj, de la mà del meu fill, que és alumne seu, per les diferents seccions.

 • 02

  18:00 -21:00
  02/03/2020-27/03/2020

  Durant els mesos de febrer i març el cantautor alcoià, Ovidi Montllor serà el protagonista de tres exposicions. La primera d’elles inaugurada el dia 4 de febrer al centre amb el seu nom a les 20h. Tot un èxit de públic, els co-creadors són el fotògraf Mateo Gamón i l’escriptor Jordi Botella, Mateo, comenta que l’exposició és un ‘teatre’ al voltant de l’Ovidi”. Són seccions; la primera és ‘la Tereseta’, amb material de Paco Grau, que ha fotografiat l’obra escrita per Jordi Botella, ‘Homenatge a T’. La segona són entrevistes realitzades a l’Ovidi, a Catalunya Ràdio, on apareix un transistor antic. L’altra està  dedicada a la cançò, a través d’un tocadiscs, recuperant, entre d’altres, el concert a l’Olímpia, sobre una taula, fruït d’una selecció de totes les pel·lícules on apareix l’Ovidi, feta per Kiko Carbonell. Junt a açò, material facilitat per Javier, germà de l’Ovidi. I un espai dedicat a la seua escriptura, a través d’una màquina d’escriure, amb textos de Jordi Botella. “I la gent podrà escriure els seus sentiments sobre la seua figura”. Molt poques fotos, de Pep Fuster i Xavi Terol. “És un passeig guiat per l’actriu Rosa Fraj, de la mà del meu fill, que és alumne seu, per les diferents seccions.

 • 03

  18:00 -21:00
  03/03/2020-27/03/2020

  Durant els mesos de febrer i març el cantautor alcoià, Ovidi Montllor serà el protagonista de tres exposicions. La primera d’elles inaugurada el dia 4 de febrer al centre amb el seu nom a les 20h. Tot un èxit de públic, els co-creadors són el fotògraf Mateo Gamón i l’escriptor Jordi Botella, Mateo, comenta que l’exposició és un ‘teatre’ al voltant de l’Ovidi”. Són seccions; la primera és ‘la Tereseta’, amb material de Paco Grau, que ha fotografiat l’obra escrita per Jordi Botella, ‘Homenatge a T’. La segona són entrevistes realitzades a l’Ovidi, a Catalunya Ràdio, on apareix un transistor antic. L’altra està  dedicada a la cançò, a través d’un tocadiscs, recuperant, entre d’altres, el concert a l’Olímpia, sobre una taula, fruït d’una selecció de totes les pel·lícules on apareix l’Ovidi, feta per Kiko Carbonell. Junt a açò, material facilitat per Javier, germà de l’Ovidi. I un espai dedicat a la seua escriptura, a través d’una màquina d’escriure, amb textos de Jordi Botella. “I la gent podrà escriure els seus sentiments sobre la seua figura”. Molt poques fotos, de Pep Fuster i Xavi Terol. “És un passeig guiat per l’actriu Rosa Fraj, de la mà del meu fill, que és alumne seu, per les diferents seccions.

 • 04

  18:00 -21:00
  04/03/2020-27/03/2020

  Durant els mesos de febrer i març el cantautor alcoià, Ovidi Montllor serà el protagonista de tres exposicions. La primera d’elles inaugurada el dia 4 de febrer al centre amb el seu nom a les 20h. Tot un èxit de públic, els co-creadors són el fotògraf Mateo Gamón i l’escriptor Jordi Botella, Mateo, comenta que l’exposició és un ‘teatre’ al voltant de l’Ovidi”. Són seccions; la primera és ‘la Tereseta’, amb material de Paco Grau, que ha fotografiat l’obra escrita per Jordi Botella, ‘Homenatge a T’. La segona són entrevistes realitzades a l’Ovidi, a Catalunya Ràdio, on apareix un transistor antic. L’altra està  dedicada a la cançò, a través d’un tocadiscs, recuperant, entre d’altres, el concert a l’Olímpia, sobre una taula, fruït d’una selecció de totes les pel·lícules on apareix l’Ovidi, feta per Kiko Carbonell. Junt a açò, material facilitat per Javier, germà de l’Ovidi. I un espai dedicat a la seua escriptura, a través d’una màquina d’escriure, amb textos de Jordi Botella. “I la gent podrà escriure els seus sentiments sobre la seua figura”. Molt poques fotos, de Pep Fuster i Xavi Terol. “És un passeig guiat per l’actriu Rosa Fraj, de la mà del meu fill, que és alumne seu, per les diferents seccions.

 • 04

  18:30 -22:00
  04/03/2020

  L’Ordre Diví és un film suís de comèdia-drama del 2017 dirigit per Petra Volpe. Va ser seleccionada com a entrada suïssa a la Millor pel·lícula en llengua estrangera als 90s premis acadèmics, però no va ser nominada. La pel·lícula se centra en Nora Ruckstuhl, una dona de casa i mare en un petit poble.

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació