Secció d'Ensenyament d'Acció Cultural del País Valencià
artículos útiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfunción eréctil
Convocatòries
Curs de Dinàmica de Grups i acció tutorial a Secundària

La Secció d’Ensenyament d’Ensenyament d’ACPV i el Centre Carles Salvador veuen la necessitat d’oferir al professorat de secundària ferramentes per tal de millorar la seua tasca docent. En aquest marc s’ha plantejat aquest curs, en col·laboració amb la Universitat de València. 

Més...
 
Jornada ComparTic. Superem limitacions

1entretants, Xarxa Cooperativa d'Experiències TIC per a l'Ensenyament en Valencià,  ha organitzat una nova jornada formativa, en col·laboració amb la Secció d'Ensenyament d'ACPV que combinarà una mostra d’experències amb tallers pràctics. Es realitzarà a lIES Jordi de Sant Jordi (Alcalde Gisbert Rico, 24. 46013. València), on ens trobarem el dissabte dia 31 de març.

PROGRAMA

Més...
 
II Jornada de la Secció d'Ensenyament a Gandia

Intercanvis: viure amb normalitat l’espai de la llengua catalana

Dissabte 18 de febrer a les 10 hores a la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna de Gandia.

Aquesta segona jornada es planteja per seguir oferint al professorat recursos per dur endavant la seua tasca. Per això ACPV promou aquestes jornades, hi posa a disposició dels docents aportacions innovadores sobre tècniques pedagògiques. En aquesta ocasió la Secció d'Ensenyament oferirà diverses mostres d'intercanvis.

Programa complet PDF

 
I Jornada: «Manifest i intencions».

jornada1-manifestiintencions


Dissabte 29 d'octubre a les 10:30 hores a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

De sempre, Acció Cultural del País Valencià ha dedicat part dels seus esforços a «Promoure l’estudi i el foment de la llengua pròpia del País Valencià, la llengua catalana», com diuen els seus estatuts. Des de la creació dels Cursos Carles Salvador, la reclamació del requisit lingüístic en la funció pública, la unitat de la llengua fins les Rutes literàries que oferim actualment, han estat moltes les iniciatives en favor de la salut del valencià, el nostre català. De manera específica en l’àmbit de l’ensenyament.

Més...
 


 

 

Material didàctic

Correllengua 2018

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2017

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2016

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2015

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2014

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2013

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2012

Auques
Cartells
Unitats DidàctiquesLa secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià ens adherim al Manifest sindical unitari en contra de les retallades en educació al temps que exigim la depuració de responsabilitats del Consell i dels culpables directes de la fallida econòmica de les nostres institucions. La política insensata, sumptuosa, clientelar i corrupta dels nostres dirigents no la poden assumir ni l’educació, ni la sanitat públiques, pilars bàsics de la nostra societat.

 


Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat