Secció d'Ensenyament d'Acció Cultural del País Valencià
artículos útiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfunción eréctil
Opinió i Premsa
Per la Literatura Universal en català
divendres, 15 de maig de 2015 08:34

La Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencia llança la campanya “Per la Literatura Universal en català”, adreçada especialment als departaments de valencià amb el propòsit d’incentivar la reivindicació que aquesta assignatura de segon de batxillerat es faça en el nostre idioma. A hores d’ara, quan la minorització arriba a extrems alarmants, resulta d’una importància vital incorparar a la nostra cultura els grans valors literaris i veure’ls des de la nostra perspectiva.

Més...
 
II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalana
dimecres, 23 de gener de 2013 09:02

Acció Cultural us convida a la II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalana

Amb aquest títol, els divendres 1 i el dissabte 2 de febrer de 2013 tindrà lloc a Tarragona la segona edició d’una important iniciativa arran de la primera experiència, celebrada fa dos anys, entorn de l’intercanvi d’experiències pedagògiques dels diferents territoris de llengua catalana, organitzades temàticament entorn d’un tema central, que enguany és “Ensenyar a llegir avui”.

Més...
 
La Secció d'Ensenyament s'adhereix a la Declaració de l'associació 1Entretants sobre la PAU i les exempcions
dimecres, 24 d'octubre de 2012 08:08

logo1entretantsLa Secció d'Ensenyament d'Acció Cultural del País Valencià -donada la nostra preocupació pel català al País Valencià- fem nostre el Manifest dels companys de l'associació UN ENTRE TANTS sobre la no digna situació de l'assignatura Valencià. Llengua i Literatura a les PAU de les Universitats Valencianes.

Més...
 
Joan Fuster en l’ESO: la literatura que fa pensar
dimarts, 16 d'octubre de 2012 08:36

Antoni Sales . OCCC .dijous 4 d’octubre de 2012

Durant el tercer acte d’homenatge a Joan Fuster de la secció d’ensenyants d’ACPV, en l’any del 50 aniversari de la publicació de Nosaltres els valencians, Antoni Sales (Riola, 1964) ens explicà algunes claus de l’escriptura fusteriana amb el mateix entusiasme amb què es deu adreçar als seus alumnes de 4t d’ESO per a rescatar l’autor de Sueca curs rere curs. La raó de tanta perseverança –va assenyalar el conferenciant – és que Joan Fuster representa una fita importantíssima per a la recuperació de la dignitat i l’orgull dels valencians. És, a més a més, un dels millors assagistes del segle XX. Coincidències o no, Antoni Sales ens va fer veure que l’objectiu de l’escriptura de Joan Fuster i el del quefer diari dels ensenyants convergien sorprenentment. Escrigué Fuster (“Ensenyar el cul cada dia”): «L'important és "influir" d'alguna manera en un àmbit de lectors. Per "influir" no entenc "adoctrinar": més aviat, incitar a la reflexió». Tal qual la faena del bon mestre de secundària, que segons Sales  ha de proposar-se d’ influir en l’estudiant i  invitar-lo a pensar.

Més...
 
“La literatura que fa pensar” (Joan Fuster a Secundària)
dimecres, 3 d'octubre de 2012 10:54

Continuant amb el cicle de conferències organitzat per la Secció d'Ensenyament d'ACPV en homenatge a Joan Fuster, demà dijous 4 d'octubre a les 19.00h. a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, Antoni Sales, presentat per Queti Baixauli, parlarà sobre l'aplicació de l'obra de Joan Fuster per a estudiants de secundària.

Més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3
 

 

Material didàctic

Correllengua 2018

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2017

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2016

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2015

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2014

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2013

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2012

Auques
Cartells
Unitats DidàctiquesLa secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià ens adherim al Manifest sindical unitari en contra de les retallades en educació al temps que exigim la depuració de responsabilitats del Consell i dels culpables directes de la fallida econòmica de les nostres institucions. La política insensata, sumptuosa, clientelar i corrupta dels nostres dirigents no la poden assumir ni l’educació, ni la sanitat públiques, pilars bàsics de la nostra societat.

 


Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat