Secció d'Ensenyament d'Acció Cultural del País Valencià
artículos útiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfunción eréctil
Opinió i Premsa
Els aforismes de Joan Fuster
divendres, 15 de juny de 2012 12:29

Ahir dijous 14 de juny va continuar el Cicle de Conferències en homenatge a Joan Fuster que organitza la Secció d'Ensenyament d'ACPV. En aquesta ocasió va ser el torn d'Isidre Crespo, que va parlar dels aforismes en l'obra de Fuster en la conferència titulada 'Els aforismes de Joan Fuster, de mare didàctica i pare raonable'.
La presentació estigué a càrrec de Tomàs Llopis. La sala s'omplí d'un públic curiós i participatiu.

Més...
 
Els aforismes de Joan Fuster, de mare didàctica i pare raonable
dimecres, 13 de juny de 2012 10:03

Demà dijous 14 de juny a les 19:00h a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània la Secció d'Ensenyament d'ACPV continua amb el cicle de conferències sobre la figura de Joan Fuster en el 50é aniversari de la publicació de 'Nosaltres els valencians' amb aquesta conferència a càrrec d'Isidre Crespo on ens parlarà dels aforismes en l'obra de Joan Fuster.

Més...
 
Reconstruir el futur
dimarts, 22 de maig de 2012 10:33

Article d'opinió de Tomàs Llopis a Levante-emv

Davant de la greu situació del sistema educatiu valencià, els ensenyants membres de la Secció d´Ensenyament d´ACPV volem reflexionar amb la comunitat educativa i en definitiva amb tota la societat valenciana. Les mesures del Ministeri d´Educació i del Govern valencià atempten contra el model educatiu i de política lingüística a l´escola consensuats en la transició. La contestació de docents i de col·lectius implicats en la defensa del sistema educatiu ha estat generalitzada però potser encara no prou unitària ni coordinada.

Més...
 
Acció Cultural celebra l’Any Fuster amb un programa d’activitats que durarà tot l’any
dilluns, 7 de maig de 2012 12:30

logo-any-fuster-72Acció Cultural del País Valencià (ACPV) s’afegeix a la celebració de l’Any Fuster, en el 50è aniversari de l’edició de “Nosaltres, els valencians” i en el 20è de la mort de l’assagista suecà.

Per a ACPV aquesta celebració té un caràcter molt especial, ja que Joan Fuster va ser el primer president de la nostra entitat i, en aquest sentit, es tracta de la reivindicació de l’obra i la figura de l’intel·lectual que posà les bases del País Valencià modern, però també un homenatge al compromís cívic de Fuster, que traduí la seua visió teòrica del país en una implicació activa i decidida en diferents iniciatives culturals, entre les quals l’impuls de la creació d’Acció Cultural.

Més...
 
Un centenar de professors de secundària participen en la inauguració de la secció d’ensenyament d’ACPV
dimecres, 2 de novembre de 2011 10:54

El dissabte 29 d’octubre va tenir lloc la presentació pública de la Secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, seu de l’entitat. Aquesta presentació va tenir forma de jornada de treball titulada El futur de l’ensenyament, cap a un aprenentatge col·laboratiu”, i hi van participar un centenar de professors i professores de secundària, socis de l’entitat, de l’àrea metropolitana de València.

Més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 3
 

 

Material didàctic

Correllengua 2018

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2017

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2016

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2015

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2014

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2013

Auques
Cartells
Unitats Didàctiques

     
 

Material didàctic

Correllengua 2012

Auques
Cartells
Unitats DidàctiquesLa secció d’Ensenyament d’Acció Cultural del País Valencià ens adherim al Manifest sindical unitari en contra de les retallades en educació al temps que exigim la depuració de responsabilitats del Consell i dels culpables directes de la fallida econòmica de les nostres institucions. La política insensata, sumptuosa, clientelar i corrupta dels nostres dirigents no la poden assumir ni l’educació, ni la sanitat públiques, pilars bàsics de la nostra societat.

 


Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat