Junta directiva

Joan Francesc Mira

President

Escriptor i antropòleg, ha rebut nombrosos premis i reconeixements per la seua obra (Creu de Sant Jordi, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Premi Nacional de la Crítica, Premi Fuster d’Assaig…). Ha estat president d’ACPV.

Anna Oliver

Tresorera

Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Advocada en exercici des de l’any 1996. És membre fundadora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA, i una de les impulsores del projecte Sòriques, que aglutina a diferents associacions feministes. Des de fa anys ha participat en xerrades, tallers i activitats dirigides a la prevenció de la violència de gènere.

Tomàs Llopis

Vicesecretari

Catedràtic de literatura en ensenyament secundari, com a escriptor ha publicat llibres de caràcter didàctic sobre llengua i literatura, dos llibres de poemes i dues novel·les. Forma part de la Secció d’Ensenyament d’ACPV.

Ferran Suay

Vicepresident

Doctor en Psicologia per la Universitat de València, és autor de diferents publicacions sobre llengua i conducta. És President d’ELEN (Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, aplega 150 associacions de 22 estats europeus). Forma part de la Secció de Política Lingüística d’ACPV

Toni Gisbert

Secretari

Llicenciat en Història i Geografia, ha estat membre del BEA i del MOC. Treballa en ACPV, on ha exercit responsabilitats diverses.

Anna Gascon

Vocal

Llicenciada en Filologia catalana per la Universitat de València. Professora de Llengua i literatura a l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia. Membre d’1entretants (Xarxa cooperativa de professorat per l’ensenyament en valencià). Autora de les guies didàctiques del Correllengua des de 2015.

Maria Nebot

Vocal

Llicenciada en Filosofia, actualment estudia el curs de Tècnic Superior en Administració i Finances. Tot i la seua joventut ha estat secretària de l’IEC a Castelló de la Plana i portaveu de la plataforma unitària Castelló per la Llengua.

Marinela Garcia

Vocal

Professora Titular en la Universitat d’Alacant, en la qual ha exercit diferents càrrecs. Professora visitant a University College Dublin (Irlanda) 2009-2010 i universitats de Durham i Northumbria (Regne Unit) 2016-2017. Actualment dirigeix el grup d’investigació Explanat de la Universitat d’Alacant i és secretària de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana en Alacant.

Maria Deltell

Vocal

Tècnica Superior en Animació Sociocultural i estudiant de Sociologia. Membre de la Junta del Casal Jaume I de Monòver i de la Permanent de Joves d’ACPV.

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació