Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració
dijous, 23 de juliol de 2015 10:50

El rector de la UJI, Vicent Climent, i el president d’ACPV, Joan F. Mira, han signat el conveni marc de col·laboració entre la nostra entitat i la Universitat de Castelló amb l’objectiu de “cooperar en programes lingüístics i culturals d’ACPV” i d’impulsar “l’organització i realització d’activitats comunes relacionades amb la promoció cultural i/o lingüística”. 

Més...
 
Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics
dilluns, 13 de juliol de 2015 10:35

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) van acomiadar el curs amb un acte d'homenatge a la literatura, en el marc de la campanya "Per una literatura universal en català", amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, el passat divendres 10 de juliol.

Més...
 
Racó poètic a la Terrassa de la Fundació Salvador Mollà d'Ontinyent
dijous, 9 de juliol de 2015 11:31

Dijous 9 de juliol a les 21:30h a la Terrassa de la Fundació Salvador Mollà

Un any més tornem amb els ja tradicionals RACONS POÈTICS del mes de juliol que organitzem conjuntament la Fundació Salvador Mollà i el Casal d'ACPV de la Vall d'Albaida. Vos proposem una quedada poètica els tres primers dijous de juliol per compartir sopar, companyia i rapsòdia en el context dels racons suggeridors d'Ontinyent.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}