Acció Cultural del País Valencià
 
El Verkami “Cultura en Acció” assoleix el seu objectiu
dimarts, 23 de desembre de 2014 12:00

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) vol agrair als 1.252 mecenes que han col·laborat en el Verkami “Cultura en Acció” el seu suport, gràcies al qual la campanya s’ha tancat amb èxit i ha pogut assolir el seu objectiu.

Gràcies a aquest suport, ACPV podrà fer front a la multa imposada pel Govern espanyol per les emissions de Catalunya Ràdio i, així, superar el nou intent d’ofegament econòmic d’unes institucions que creuen que una majoria absoluta d’escons les legitima per a la censura dels mitjans públics en la nostra llengua i la persecució d’una associació cultural sense ànim de lucre que té més de 40 anys d’existència, 4.000 socis i molts milers més de valencians simpatitzants i col·laboradors.

Més...
 
Acció Cultural felicita les Corts Valencianes per reconèixer que cal una ràdio i televisió valencianes
divendres, 19 de desembre de 2014 13:48

L’admissió a tràmit de la ILP és el reconeixement de l’error que va cometre el president Fabra ara fa un any 

Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha assistit com a convidat al ple de les Corts Valencianes celebrat aquest matí que ha aprovat amb el vot positiu de tots els grups parlamentaris l’admissió a tràmit de la ILP per una ràdio i televisió valencianes. Aquest acord significa el reconeixement per part de tots els grups que el País Valencià necessita una ràdio i televisió públiques en llengua pròpia, tal com reclama el projecte de llei de la ILP, i que tancar RTVV ara fa un any va ser un error des de tots els punts de vista.

Més...
 
Acció Cultural commemora el 82 aniversari de les Normes de Castelló
dimecres, 17 de desembre de 2014 09:26

Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), va compartir pancarta de capçalera de la manifestació del dissabte 13 de desembre a Castelló de la Plana, amb els representats de PSOE, Compromís, EUPV, ERPV i CUP, CCOO i Intersindical Valenciana, i Escola Valenciana. 

La manifestació va recórrer els carrers del centre de la ciutat de Castelló per commemorar el 82è aniversari de les anomenades Normes de Castelló, l’acord que va permetre l’acceptació de la normativa fabriana també al País Valencià. Es tracta, doncs, d’una fita històrica que expressa el consens social que va permetre l’avanç de la normalització de la nostra llengua. 

Més...
 
 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}