Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Volem TV3, Catalunya Ràdio i un servei valencià de ràdio i televisió
divendres, 2 d'octubre de 2015 00:00

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) té com a objectiu la promoció de la llengua i la cultura pròpia dels valencians, la qual cosa necessàriament implica l’accés de la nostra llengua als mitjans audiovisuals, molt particularment a la televisió i a la ràdio. Sense aquesta normalitat en l’àmbit de la informació, l’entreteniment i l’educació audiovisual, en un futur pròxim tindrem una llengua que s’ensenyarà a l’escola però que no serà mai una “llengua normal”.

Més...
 
La Secció d’Ensenyament celebra una jornada sobre “Propostes metodològiques per a la Literatura Universal”
dimarts, 29 de setembre de 2015 13:34

El passat 25 de setembre, la Secció d’Ensenyament d’ACPV va celebrar a l’Octubre CCC una jornada sobre “Propostes metodològiques per a la Literatura Universal”, adreçada especialment al professorat que imparteix aquesta matèria al batxillerat.

Isidre Crespo, en nom de la Secció, va donar la benvinguda als assistents i, després de presentar els ponents, va anunciar la voluntat dels organitzadors de continuar oferint jornades com aquesta, per la qual cosa va convidar a tothom a compartir experiències, mètodes i materials des d’aquesta plataforma.

Més...
 
Correllengua de Gandia 2015 dedicat a Ovidi Montllor
divendres, 25 de setembre de 2015 12:45

Dissabte 26 de setembre tindrà lloc com cada any al municipi de Gandia el Correllengua, amb una edició dedicada al cantautor d'Alcoi, Ovidi Montllor. Aquest esdeveniment es una crida i una manifestació en defensa de la unitat de la llengua i la nostra cultura.

· 19.30h Cercavila amb el Grup de danses Roda i Volta, Muixeranga de la Safor, Grup de dolçainers i tabaleters de la Safor, Muixeranga de València, Muixeranga de Pego, Estrella Roja, Dolçainers del Real.

· 21.30h Sopar popular, a la plaça del Rei Jaume I, porta't l'entrepà i nosaltres posem la resta.

· 22.00h Concert amb VerdCel i Deliri

Més...
 
  

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}