Acció Cultural del País Valencià
 
Joan F. Mira i Enric Iborra inicien la campanya Per la Literatura Universal en català
divendres, 29 de maig de 2015 18:35


La campanya ha començat amb la celebració de dues conferències a l’Octubre CCC, a les 19 h.
El passat dimecres 27 de maig Joan F. Mira parlà sobre “Dante i Homer, l'Esperit Sant i jo: maneres de traduir els textos clàssics”, presentat per Tomàs Llopis, membre de la Junta Directiva d’ACPV. I el dia 28 Enric Iborra (que fou presentat per Toni Espí, de la Secció d’Ensenyament d’ACPV), tractà sobre “L’experiènca de la literatura: Propostes per a un curs de literatura universal.” Totes dues van gaudir d’un notable èxit de públic.

Més...
 
Els sindicats s'adhereixen al document d'ACPV i les universitats
dijous, 28 de maig de 2015 10:31

Els sindicats han donat el seu suport al document 'Per una nova i efectiva llei d'igualtat lingüística' impulsat per ACPV i avalat per les universitats públiques valencianes.

Més...
 
La Xarxa d'Entitats del País Valencià celebra la seua V Trobada
dimarts, 19 de maig de 2015 12:17

El dissabte 16 de maig diferents representants de les associacions que formen part de la Xarxa d'Entitats es van reunir a València, a Ca Revolta, per començar a dissenyar l'estructura organitzativa i de coordinació de la Xarxa.

Després d'un any de treball i mobilització, la Xarxa ha aplegat una seixantena d'entitats, ha elaborat una proposta de "Criteris per a una llei de participació ciutadana i transparència institucional" que estem presentant als partits polítics, ha creat una complicitat creixent entre les associacions que en formen part, i ha iniciat la seua extensió territorial amb reunions comarcals a Ontinyent, Elx, Castelló de la Plana...

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}