Acció Cultural del País Valencià
 
La Junta Electoral certifica les signatures de la ILP per una ràdio i televisió públiques en valencià
divendres, 24 d'octubre de 2014 12:50

Avui, divendres 24 d'octubre, la presidenta de la Junta Electoral valenciana s'ha reunit a les Corts amb els representants de la ILP per una ràdio i televisió públiques en valencià -entre els quals Toni Gisbert, secretari d'ACPV- per a lliurar-los formalment el certificat de validació de les 90.000 signatures recollides durant la campanya i que per tant s'ha complit sobradament amb la xifra mínima exigida per a la llei.

Més...
 
Acció Cultural commemora el centenari del valencianisme
dijous, 23 d'octubre de 2014 13:10

L’any 1914 va tenir lloc l’Acte d’Afirmació Valencianista. Tal com explica la premsa de l’època, el Teatre Eslava de la ciutat de València es va omplir amb centenars de valencians que, per primera vegada i de manera pública, afirmaven una voluntat de recuperació de l’autogovern perdut, més enllà de la Renaixença literària. Havia nascut el valencianisme com a moviment polític, que durant els propers anys va anar guanyant base social i força, fins arribar a les portes de la reivindicació d’un Estatut d’Autonomia ja durant la República. 

Més...
 
Acció Cultural us crida a participar en les manifestacions unitàries per l’ensenyament públic
dimecres, 22 d'octubre de 2014 09:53

Diferents plataformes, entitats i col·lectius s’han unit a la convocatòria de VAGA GENERAL i manifestacions a l’ensenyament el pròxim 23 d’octubre.

FAPA-València, FE CCOO PV, Escola Valenciana, Sindicat d’Estudiants PV, Intersindical Valenciana STEPV, Front Estudiantil PV, BEA, Plataforma tots som Cremona,  Acció Cultural País Valencià (ACPV), València Laica, FAPA-Castelló Penyagolosa, CAVE-COVA, València Laica, Feu (Front Estudiantil Unificat Alcoi), Podem Educació PV, PSPV-PSOE, EUPV, PCPV, PCPE, CJC, Esquerra Republicana País Valencià, Els Verds PV i el grup Compromís han presentat este matí en roda de premsa la convocatòria de VAGA GENERAL a l’ensenyament del pròxim 23 d’octubre i ja de vesprada manifestacions en les tres capitals de província.

Més...
 
 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}