Acció Cultural del País Valencià
 
El BEA celebra el seu 30è aniversari
dilluns, 29 de setembre de 2014 14:09

El divendres 26 de setembre el Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA), l'organització d'estudiants majoritària en la Universitat de València i que ara viu un procés d'implantació en la resta d'universitats i en els instituts valencians, va commemorar el seu 30è aniversari en un acte celebrat a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Més...
 
Ajornament de la III Trobada de la Xarxa d'Entitats del País Valencià
dijous, 25 de setembre de 2014 16:20

Els grups de treball que estan preparant les propostes i documentació per a debatre en la Trobada no han acabat la feina prèvia, de manera que de fer-se en la data inicialment prevista (aquest dissabte 27 de setembre) no podriem desenvolupar plenament l’ordre del dia. En atenció a això, i a la conveniència que cada reunió siga el màxim de profitosa possible, ajornem la III Trobada fins el dijous 9 d’octubre al mateix lloc (València, Octubre Centre de Cultura Contemporània) i hora (10h), per tal que, qui així ho vulga, puga dinar amb nosaltres per anar junts a la manifestació del 9 d’Octubre a València.

Més...
 
Acció Cultural inicia el Correllengua a Vila-real i Gandia
dimecres, 24 de setembre de 2014 14:09

Des de fa anys, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) comença el curs amb el Correllengua, una campanya de tallers escolars, cercaviles i actes als carrers per la llengua i la cultura, que s’inicia l’última setmana de setembre i es perllonga durant tot el mes d’octubre.

Cada any, es tria un o dos autors emblemàtics de la nostra cultura. L’any passat van ser els poetes Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu, i enguany són els també poetes Roís de Corella i Joan Vinyoli. La Secció d’Ensenyament d’ACPV prepara materials didàctiques (auques i unitats escolars d’infantil, primària i secundària) per treballar els autors en l’aula, amb l’objectiu de donar-los a conèixer als nostres joves. Es tracta que valoren la importància de la nostra cultura, que ha donat autors i obres de gran vàlua i projecció.

Més...
 
 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}