Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
ACPV assistirà a l'acte que avui tindrà lloc a la Generalitat en defensa del Dret Civil Foral valencià
dimecres, 29 de juny de 2016 10:52

L'entitat insta a la societat valenciana a unir-se en favor del nostre dret

Avui 29 de juny es commemora la imposició del decret de Nova Planta que, el 1707, després de la derrota d'Almansa, va anul·lar les institucions i lleis pròpies dels valencians i va imposar la monarquia absoluta. Ara, 309 anys després, el Tribunal Constitucional espanyol pretén eliminar el dret civil foral valencià sense cap respecte cap al sentiment i l'opinió dels valencians.

Més...
 
ACPV coordina l'arribada de la Flama del Canigó al País Valencià
dijous, 23 de juny de 2016 12:10

Enguany, després de 50 anys, arribarà a Castelló de la Plana, València, Gandia i Cullera

Acció Cultural ja està treballant per multiplicar els punts d’arribada l’any vinent

Us convidem a gaudir de la nit màgica de Sant Joan

La nit del 23 al 24 de juny és una nit màgica en què celebrem l’arribada del solstici de l’estiu, una festa que combina de manera molt especial la cultura, la tradició, la renovació i la festa.

L’origen de la celebració és pagà i forma part del cicle de festes solsticials, probablement un culte al sol i a l’allargament del dia. El cristianisme la va fer coincidir amb la data de naixement de sant Joan Baptista. Aquest mestissatge d’elements pagans i cristians, populars i lúdics, culturals i festius, l’ha convertit en una celebració molt estesa i arrelada, que el nostre poble viu amb alegria i naturalitat.

Més...
 
Tomàs Llopis, membre de la Junta Directiva d’ACPV, nomenat Fill Adoptiu de Pego
dijous, 23 de juny de 2016 11:26

El dimarts 21 de juny va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Pego un acte molt emotiu: el nomenament de Tomàs Llopis, membre de la Junta Directiva de la nostra entitat, com a Fill Adoptiu de la ciutat “pels seus mèrits en la promoció de la llengua, la cultura i les arts”.

Ferran Suay, Toni Gisbert i Maria Deltell van assistir a l’acte en representació de la Junta Directiva d’ACPV 

Més...
 
Acció Cultural col·labora amb l'AELC en la Nit dels Premis dels Escriptors Valencians
dilluns, 20 de juny de 2016 10:18

Divendres 17 de juny va tenir lloc la Nit dels Premis dels Escriptors Valencians, organitzada per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), a la seu d'ACPV a València, l'Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}