Acció Cultural del País Valencià
 
El Casal Jaume I de Crevillent demana a la regidora de cultura que el valencià estiga present en l’oferta de cinema
divendres, 3 de juliol de 2015 13:50

El Casal Jaume I de Crevillent demana a la regidora de cultura, Loreto Mallol, que el valencià estiga present, com a mínim, en el 50% de les  pel·lícules del cicle de cinema d’estiu organitzat per l’Ajuntament de Crevillent 

El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià demana a la regidora de cultura, Loreto Mallol, que el valencià estiga present en l’oferta de cinema que ha organitzat l’Ajuntament de Crevillent, i li reclama que la llengua dels crevillentins estiga present, almenys, en el 50% de les 8 pel·lícules que l’Ajuntament de Crevillent té previst projectar durant el cicle de Cinema d’Estiu.

Més...
 
Conversa Oberta Trencar els silencis mediàtics i presentació de l’Anuari Mèdia.cat 2014
divendres, 3 de juliol de 2015 11:24

Un any més, el Col·lectiu Ramon Barnils ha fet realitat l’edició de  l’Anuari Mèdia.Cat i des d’ACICOM volem recolzar aquesta magnífica iniciativa que millora la dieta mediàtica de la ciutadania, trencant els silencis mediàtics que empobreixen la nostra informació.

Més...
 
Acció Cultural homenatja els 10 d'Alaquàs
dijous, 2 de juliol de 2015 11:12

El dijous 25 de juny, en l'Aula Magna de la Universitat de València, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va organitzar un acte d'homenatge als 10 d'Alaquàs (Ernest Lluch, Francesc Candela, Josep Guia, Vicent Soler, Joan Josep Pérez Benlloch, Carles Dolç, Josep Corell, Carles Manuel Martínez Llaneza i Laura Pastor, dels qui els dos primers són morts), representants d'organitzacions antifranquistes detinguts l'any 1975 després d'una reunió.

Més...
 
 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}