Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Víctor Maceda presenta 'El despertar valencià' a València
dimarts, 27 de setembre de 2016 13:16

Presentació del llibre El despertar valencià, de Víctor Maceda
El despertar valencià. La caiguda d'un règim i la irrupció del canvi. Amb pròleg d'Enric Juliana (Pòrtic). 

Dilluns 3 d'octubre de 2016 a les 19.00h a l'Octubre CCC

Amb les intervencions de Ximo Puig (President de la Generalitat Valenciana), Mónica Oltra (Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana) i Enric Juliana (Director adjunt de La Vanguardia). Gemma Pasqual (Vicepresidenta d'ACPV) donarà la benvinguda.

Més...
 
El Correllengua 2016 recorre Gandia
dilluns, 26 de setembre de 2016 12:04

El dissabte 24 de setembre va tenir lloc a Gandia l’acte central del Correllengua de la Safor-Valldigna, organitzat per la junta comarcal d’ACPV. Una cercavila va eixir de l’edifici on ACPV té la seua seu comarcal, i va recórrer el centre de la ciutat, amb l’acompanyat del Grup de Danses Roda i Volta i les muixerangues, que van fer diverses actuacions durant el recorregut.

La cercavila l’obrien Antònia Paredes, Josepa Costa, Elisa Faus i Aureli Mansanet, en representació d’ACPV de la Safor-Valldigna, i Toni Gisbert, secretari de la nostra entitat. A continuació, Joan Muñoz i Alícia Izquierdo, regidors de l’Ajuntament de Gandia de Cultura i Polítiques Econòmiques i Innovació, respectivament, acompanyaven la marxa.

Més...
 
La pluja obliga a ajornar l'homenatge Valencia a Estellés
divendres, 23 de setembre de 2016 21:55

Lamentablement la pluja ens obliga a ajornar l'homenatge València a Estellés que s'havia de celebrar hui 23 de setembre. En uns dies comunicarem la nova data en que se celebrarà.

Conserveu els tiquets.

 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}