Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural i les universitats valencianes demanem mitjans en llengua pròpia
dimecres, 22 de novembre de 2017 14:42

ACPV i les universitats fan un acte conjunt el dia del quart aniversari del tancament de RTVV

Demanen l’inici urgent de la nova ràdio i televisió valencians, Àpunt, i la recuperació de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio

El dimecres 29 de novembre farà exactament quatre anys de l’abrupte tancament de RTVV, en unes circumstàncies que tots recordem. I enguany farà també sis anys del final forçat de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio al País Valencià. Els dos episodis van ser producte d’una manera de governar poc respectuosa amb la pluralitat informativa, i d’esquena a la llengua i la cultura del poble valencià.

Més...
 
Necessitem mitjans en la nostra llengua. Defensem la pluralitat informativa
dimarts, 21 de novembre de 2017 14:53

El 29 novembre de 2013 el Govern valencià va tancar RTVV. Abans, el mateix Govern havia forçat el tancament de TV3 i Catalunya Ràdio. Des d’aleshores, no tenim mitjans de comunicació en llengua pròpia.

Ara, finalment, l’actual Govern valencià ha anunciat que aviat iniciarà l’emissió la nova Àpunt. I, tal com es va comprometre, immediatament després caldrà posar fi a la censura i executar la reciprocitat d’emissions amb TV3, en compliment de l’acord signat en el seu moment pel president Fabra i aprovat per les Corts valencianes.

Més...
 
València omple els carrer per a exigir un finançament just
dilluns, 20 de novembre de 2017 12:56

El secretari d’ACPV representa la nostra entitat en la pancarta de capçalera i en l’acte final

Acció Cultural va ser una de les entitats promotores d’una manifestació històrica

El dissabte 18 de novembre desenes de milers de persones vam omplir els carrers de la ciutat de València, en resposta a la convocatòria de manifestació unitària per a exigir al Govern espanyol un finançament just. La resposta va superar les millors expectatives, fent evident que la conscienciació de discriminació del poble valencià no fa sinó augmentar i, conseqüentment, també el crit de ja n’hi ha prou de discriminar el nostre poble.

Més...
 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}