Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
ACPV col·labora en el Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016
dimecres, 26 d'octubre de 2016 10:40

El Festival Cinema Ciutadà Compromés (FCCC) obri l'edició 2016 el pròxim 27 d’octubre, Dia mundial del patrimoni audiovisual, a la Beneficència

En la 2a edició del Festival l'Octubre CCC acollirà dues projeccions: "El terrer. Un poble emmudit" i "Un año de Samaruc Digital".

La inauguració prevista per al dijous 27 d’octubre, Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, a les 19h constarà d’un acte que mostrarà algunes iniciatives posades en marxa a València per preservar el futur de la memòria oral, del cinema domèstic, dels documents històrics clandestins de la dictadura i, de manera molt especial, dels arxius de la dissolta RTVV.

Les intervencions i projeccions tindran lloc en el Saló Alfons el Magnànim (Museu Valencià d’Etnologia), i comptaran amb el suport de representants polítics de la Generalitat, Diputació i Ajuntament. 

Més...
 
Ens ha deixat Conxa Rovira, sòcia d’ACPV i amiga
dimarts, 25 d'octubre de 2016 12:14

L’escriptora i professora de Llengua i Literatura de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent (la Ribera Alta), Conxa Rovira (Carcaixent, 1952), ha faltat. Rovira era sòcia d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i col·laboradora de l’entitat.

A més, s’havia distingit pel seu actiu compromís amb la llengua i la cultura, i el seu treball en l’àmbit de l’ensenyament. Va col·laborador amb Alfred Aranda en l’elaboració de materials didàctics publicats per Bromera, Anaya i Tàndem. L’any 2013 va guanyar el 20è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, amb Pecatta minuta (Bromera, 2014). En l’àmbit educatiu havia estat guardonada amb el Baldiri i Reixach. 

Més...
 
L'Octubre CCC acollirà el I Workshop de Democràcia i Participació
dimarts, 25 d'octubre de 2016 10:16

I Workshop de Democràcia i Participació València 4 i 5 de novembre de 2016 Octubre Centre de Cultura Contemporània

El I workshop de “Democràcia i Participació” és un congrés per posar de rellevància les diferents tendències i evolucions democràtiques i pràctiques que es produeixen al País Valencià, així com els diferents interessos que puguen anar desenvolupant-se a la societat i el món associatiu. Per totes aquestes raons, des de la Fundació Nexe i l’ACV Tirant lo Blanc (amb la col·laboració d'ACPV), volem posar de rellevància la necessitat de posar en pràctica aquelles experiències quotidianes de participació no només al nostre dia a dia, sinó també a les institucions que ens representen.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}