Acció Cultural del País Valencià
 
Fem balanç i teixíem aliances en el Dia dels Drets Lingüístics
dimecres, 5 de desembre de 2018 11:12

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va celebrar el Dia dels Drets Lingüístics, dimarts 4 de desembre, amb un acte especial a la nostra seu social, a l'edifici Octubre, a València, amb tres ponents de luxe:

-Ferran Suay, vicepresident d'ACPV i president d'ELEN (Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, que aplega més d'un centenar d'associacions de pobles amb llengües minoritzades de 22 estats europeus, entre les quals Escòcia, Gal·les, Flandes, Bretanya, País Basc, minories alemanyes...).
-Paul Bilbao, secretari general de Kontseilua (Consell d'Organitzacions que Treballen per l'Euskara).
-Nathalie Torres, subdirectora general de Política Lingüística del Govern valencià.

Més...
 
Emotiu homenatge al Pare Riutort
dilluns, 3 de desembre de 2018 10:46

El dimecres 28 de novembre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va organitzar, amb la col·laboració del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte i de l'Associació Josep Climent, un emotiu homenatge al Pare Riutort, pel seu treball de tota una vida en favor d'una església al servei de la llengua i el país.

En l'acte van prendre la paraula el professor de la Universitat de València i soci d'ACPV Josep Guia, el doctor enginyer industrial i també soci Joan Senent, el representant del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte Honori Pasqual i el portaveu de l'Associació Josep Climent Avel·lí Flors.

Més...
 
Una delegació de la Junta Directiva d’ACPV es reuneix amb el President de Catalunya
dimarts, 27 de novembre de 2018 13:13

El treball conjunt en favor de la llengua i la cultura i la proximitat dels judicis als líders socials i polítics catalans centren la reunió

Una delegació de la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) formada per Joan Francesc Mira, president, Anna Oliver, tresorera, Toni Gisbert, secretari, i Marinela Garcia, vocal, es van reunir ahir dilluns 26 de novembre amb Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Masó, secretària general del Departament de Presidència, i Pere Cardús, assessor de polítiques estratègiques del president Torra.

Més...
 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}