Acció Cultural del País Valencià
artículos útiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfunción eréctil
 
Llíria acollirà el IV Aplec de Camp de Túria
divendres, 4 de setembre de 2015 12:55

L’Aplec de Camp de Túria continua recorrent els pobles i carrers de la nostra comarca. Enguany agafem tota la força, l’energia i el caliu que ens donàreu a Nàquera i ens traslladem a Llíria, en el que serà ja la quarta edició d’aquesta trobada comarcal. La jornada tindrà lloc durant els dies 4 i 5 de setembre.

Més...
 
Acció Cultural us convida a la diada de l’11 de Setembre 
dimecres, 2 de setembre de 2015 11:37

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en resposta la invitació d’Òmnium Cultural, participarà en l’ofrena floral al monument a Rafael de Casanova que cada 11 de setembre té lloc en el marc de la diada catalana. També hi serà present una delegació d’Obra Cultural Balear (ACPV, Òmnium i OCB formem conjuntament la Federació Llull, la principal associació cultural de l’àmbit lingüístic en nombre de socis i en implantació territorial).

Més...
 
ACPV expressa el seu dol per la mort de Climent Garau
dimarts, 1 de setembre de 2015 11:24

La matinada del dissabte 29 d’agost va faltar Climent Garau i Abona a la població mallorquina de Bunyola, a l’edat de 90 anys. Garau, farmacèutic i analista clínic de professió, va ser president d’Obra Cultural Balear (OCB) i amic d’Acció Cultural del País Valencià. Va ser una persona compromesa amb la llengua i la cultura del país, i protagonitzà diverses iniciatives, com ara la creació del Grup Blanquerna.

Garau va rebre el Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Acció Cultural vol fer arribar el seu condol als familiars i a l’Obra Cultural Balear, així com fer públic el seu reconeixement a la figura de Garau i el seu treball callat, humil i reeixit en favor de la llengua i la cultura.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}