Acció Cultural del País Valencià
 
9 d'Octubre de 2012
Èxit de l'homenatge a Fuster realitzat a València el 9 d'Octubre PDF Imprimeix Correu electrònic

La Comissió 9 d'Octubre i la plataforma Castelló per la Llengua van organitzar conjuntament un acte d'homenatge a Joan Fuster amb motiu de la diada del 9 d'Octubre, que va tenir lloc després de la manifestació al teatre El Micalet, que es va omplir de gom a gom.

Més...
 
Acció Cultural, en la manifestació del 9 d'Octubre PDF Imprimeix Correu electrònic

Acció Cultural, en la manifestació del 9 d'Octubre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en la manifestació organitzada per la Comissió 9 d'Octubre (formada per sindicats, partits i associacions, entre les quals ACPV). D'una banda, Toni Gisbert, secretari d'ACPV, va ser a la pancarta inicial en representació de la nostra entitat, junt també amb Ferran Suay, també membre de la nostra Junta Directiva; d'altra banda, els Joves d'ACPV van treure una pancarta pròpia.

Més...
 
Acció Cultural us convoca a participar de la diada del 9 d’Octubre PDF Imprimeix Correu electrònic

cartell-9octubre

El dimarts 9 d’Octubre, diada del País Valencià (commemorem l’entrada de Jaume I en la ciutat de València i el naixement del País Valencià), hi ha previstes dues convocatòries per reafirmar la identitat dels valencians i reclamar un futur digne, de respecte als nostres drets nacionals i socials. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) us anima a participar-hi activament.

La Comissió 9 d’Octubre, de la qual forma part Acció Cultural del País Valencià, us convoca a la tradicional manifestació de caràcter festiu i reivindicatiu, que enguany estarà encapçalada pel lema ‘El País Valencià és el futur’. Partirà de la plaça Sant Agustí de València, a les 18.00h.

La celebració continuarà amb un homenatge a Joan Fuster, a les 21.00h, a la Societat Coral el Micalet.

Més...
 
«O ara, o mai». Homenatge a Joan Fuster al Teatre El Micalet el 9 d'Octubre PDF Imprimeix Correu electrònic

En el 30è aniversari del gran aplec en commemoració de les «Normes del 32» a la Plaça de Bous de Castelló el 25 d'abril del 1982, Castelló per la Llengua i la Comissió 9 d'octubre homenatja l'escriptor suecà en els 50 anys de la publicació de Nosaltres, els valencians.

A la plataforma Castelló per la llengua i la Comissió 9 d'octubre ens complau d'informar-vos i convidar-vos a participar de l'acte d'homenatge a Joan Fuster que hem preparat pel 9 d'octubre del 2012 al Teatre el Micalet de València a les 21h. L'acte es fa en record del 30è aniversari de l'aplec que, el 25 d'abril del 1982, va reunir a la plaça de bous de Castelló desenes de milers de valencianes i valencians en commemoració del 50è aniversari de les Normes de Castelló. Aquesta acte serà la cloenda de la celebració del 9 d'octubre d'aquest any.

Més...
 
El País Valencià és el futur PDF Imprimeix Correu electrònic

MANIFEST 9 D’OCTUBRE 2012 

Un any més, ens trobem per celebrar el 9 d’Octubre: Sant Donís, l’entrada del rei Jaume I a València, però també, i des de 1977, la Diada Nacional del País Valencià.

És un dia festiu i alegre, i també reivindicatiu. Des d’aquella primera reivindicació de l’Estatut d’autonomia del 77, el dia 9 d’Octubre és un dia per a parlar del nostre futur.

I només tindrem futur si conservem i ampliem l’autogovern:

Més...
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}