Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
El Sopar Estellés connecta demà València, Barcelona, Palma i Brussel·les PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 26 de setembre de 2017 12:24

Tindrà lloc a l’edifici Octubre i comptarà amb la participació de representants d’associacions, l’alcalde de València, consellers i eurodiputats

Demà, dimecres 27 de setembre, farem un Sopar Estellés molt especial: connectarem quatre Sopars Estellés simultanis. A la mateixa hora, a València, Barcelona, Palma i Brussel·les hi haurà lectures de poemes de l’autor de Burjassot, que compartirem connectats via digital, de manera que veurem i escoltarem en cadascun dels quatre sopars poemes llegits amb accents diversos i fins i tot llengües diferents (en el cas de Brussel·les).

Més...
 
40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana a València PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 25 de setembre de 2017 13:23

Joan F. Mira, president d’ACPV, participarà en l'acte de commemoració

Quatre dècades de cultura en democràcia al País Valencià. 1977-2017. Congrés de Cultura Catalana, 40 anys

Dimarts 26 de setembre a les 19:00h al Col·legi Major Rector Peset 
(Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4)

Més...
 
Acció Cultural celebra el Correllengua a Gandia PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 22 de setembre de 2017 12:30

L’entitat organitza actes per la llengua i la cultura a tot el País Valencià durant els pròxims dos mesos

El Correllengua és una campanya organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a tot el País Valencià. Des de finals de setembre fins al mes de novembre, tenen lloc a pobles i ciutats tallers infantils, cercaviles, actuacions musicals, sopars populars, conferències... per commemorar l’entrada de Jaume I a la ciutat de València i el naixement del poble valencià. Són actes lúdics i participatius, amb formats diversos, adaptats a cada poble, i que busquen celebrar la llengua i fer-ho de manera oberta i participativa.

Més...
 
Acció Cultural denunciarà el Govern espanyol a Europa PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 21 de setembre de 2017 14:00

1.- El Govern espanyol ha impulsat al llarg dels últims anys, a Catalunya, un procés autoritari de recentralització (negativa a acceptar plenament l’Estatut i a negociar un pacte fiscal, invalidació de lleis catalanes via recurs al Tribunal Constitucional, asfíxia econòmica de l’autonomia, interferències en tots els nivells…) que ha provocat i ha fet créixer un sentiment de maltracte i indignació entre els ciutadans, siga quina siga la seua llengua, lloc de naixement o opció política, expressat en mobilitzacions massives, contestades sempre amb negatives al diàleg.

Més...
 
Acció Cultural denuncia la repressió a Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 21 de setembre de 2017 10:32

Concentracions a València, Castelló, Alacant, Elx, Alcoi i Pedreguer

L’actuació del Govern espanyol a Catalunya, amb l’ocupació per part de la policia de conselleries i altres seus del Govern, i la detenció d’alts càrrecs institucionals, pel simple fet d’haver respectat l’opinió del 80% de la població catalana i haver convocat un referèndum, va alarmar Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i totes les persones i col·lectius demòcrates. Estem parlant de l’anul·lació per la via dels fets de l’autonomia i la suspensió dels drets de llibertat d’expressió i pluralitat política: sembla que no és cert allò que en la democràcia espanyola es pot defensar qualsevol proposta o projecte polític sempre i quan siga per vies democràtiques.

Més...
 
Pàgina 1 de 346
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}