Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 26 de febrer de 2019 09:13

El passat divendres, 22 de febrer, va tenir lloc a Vila-real, concretament al saló d'actes de la Caixa Rural d'aquesta població, la tercera i darrera de les conferències celebrades dins del cicle "Economia i societat" que, per vuitè any consecutiu, organitzava Acció Cultural.

Més...
 
Acció Cultural participa en l'homenatge a Jaume I a Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 21 de febrer de 2019 10:07

Un any més, la nostre entitat va participar el passat diumenge, 17 de febrer, en l'homenatge que la ciutat de Vila-real ret al seu fundador, Jaume I, amb motiu de l'aniversari de la seua fundació per aquest rei, que enguany arribava als 745 anys. Com tots els anys, vam fer l'ofrena conjuntament amb l'associació cultural Socarrats, de manera que van ser el nostre delegat a Castelló, Antoni Royo, i el president de Socarrats, Fermí Font, qui van deixar la corona de llorer als peus de l'escultura commemorativa del Rei Fundador.

Més...
 
Rafa Arnal i Joan Barres presenten en Pedreguer el documental "El camp de concentració de Portaceli". PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 20 de febrer de 2019 09:56

El divendres 15 de febrer es va presentar al Casal Cultural Jaume I Pedreguer el documental "El camp de concentració de Portaceli". L'acte va comptar amb la participació dels directors Rafa Arnal i Joan Barres, codirectors del documental.

Més...
 
Passejada pel Castelló Barroc PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 19 de febrer de 2019 10:03

D'èxit pot ser qualificada la passejada pel Castelló Barroc que va organitzar la delegació en aquesta ciutat d'Acció Cultural. Efectivament, s'hi van inscriure 57 persones, que van seguir amb interès les explicacions de l'especialista en història local Manuel Carceller, en la seua visita a les esglésies de Sant Vicent i de la Sang i en el seu recorregut pel centre de la ciutat, seguint les petjades que encara resten del Castelló dels segles XVII i XVIII.

Més...
 
Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 18 de febrer de 2019 12:46

El passat divendres, dia 15 de febrer, es va celebrar la segona de les conferències del VIII cicle "Economia i societat" que organitzava el Casal de Vila-real d'Acció Cultural. La conferència, que es va celebrar al saló d'actes de la Caixa Rural d'aquesta població de la Plana Baixa, va anar a càrrec del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

Més...
 
Pàgina 1 de 382
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}