Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Actualitat
Reunió amb Podem per la inclusió de la competència lingüística en la Llei de Funció Pública PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 17 de febrer de 2017 13:35

Dijous 15 de febrer Toni Gisbert, secretari d'ACPV es va reunir amb Cristina Cabedo Laborda; Diputada a Les Corts Valencianes per Podem, per tractar la inclusió de la competència lingüística en la Llei de Funció Pública.

Més...
 
"Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 16 de febrer de 2017 12:10

ACPV i el Teatre Principal d'Alacant han arribat a un acord de col·laboració pel qual els socis i sòcies d'ACPV obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valencià que s'hi realitzen al llarg del present curs.

L'acord pretén donar un impuls a l'aposta decidida de la nova direcció del Teatre Principal per programar Teatre Valencià i en valencià a la ciutat d'Alacant.

Més...
 
Muriel Casals, un record emocionat PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 14 de febrer de 2017 13:12

Fa un any va faltar Muriel Casals, qui va ser presidenta d’Omnium Cultural i sempre va acompanyar ACPV i el País Valencià, i amb la que vam poder compartir reunions de treball, mobilitzacions, projectes i somnis. Casals va ser present en moltes diades del 25 d’abril a València, va participar en la roda de premsa en la que vam denunciar el tancament forçat de TV3 al País Valencià, i va ser còmplice d’ACPV i de la Federació Llull, junt amb els germans d’Omnium Cultural i Obra Cultural Balear.

Avui li dediquem un record emocionat i un reconeixement públic al seu treball.

Més...
 
L'Espai Ciència celebra el Dia de Darwin 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 8 de febrer de 2017 09:49

8 de febrer, actes amb motiu del Dia de Darwin 2017


12.00h
a la Sala Darwin del Campus Burjassot-Paterna

- Conferència “L’avantpassat comú universal”,
A càrrec de Luis Delaye Investigador, Laboratori de Genòmica Evolutiva, Cinvestav, Irapuato, Mèxic.

Més...
 
Acció Cultural expressa la seua solidaritat amb Mas, Ortega i Rigau PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 3 de febrer de 2017 13:49

Acció Cultural vol expressar públicament la seua solidaritat amb Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega davant el procediment judicial que s'iniciarà contra ells dilluns vinent 6 febrer. La situació a la qual estem assistim és molt greu: el govern espanyol pretén qüestionar el dret al vot (expressió fonamental de la democràcia) i fins i tot arriba al punt d'insinuar extrems com la suspensió de l'autonomia. Davant això ACPV vol estar al costat dels encausats i expressar dues demandes publiques:

Més...
 
Pàgina 1 de 333
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}