Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Joan Baldoví parlarà de finançament demà a Vila-real en acte d'Acció Cultural PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 de febrer de 2018 13:18

La conferència-debat tindrà lloc a les 19h a la Fundació Caixa Rural, i serà presentada per Xavier Ochando (primer tinent d’alcalde i regidor d’Economia)

L’acte forma part del VII Cicle de conferències-debat “Societat i Economia” organitzat per ACPV i l’Ajuntament de Vila-real

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) continua la seua campanya per la conscienciació social de la necessitat d’un finançament just per al País Valencià. L’entitat, que fa molts anys que inicià la reivindicació del Corredor Mediterrani i de la denúncia de la discriminació que pateix el poble valencià en infraestructures, inversió de l’Estat i finançament, ha rebut amb alegria la creixent assumpció per part de partits, sindicats i entitats socials d’aquesta reivindicació.

Més...
 
Nit de les Lletres Catalanes 2018 a València PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 de febrer de 2018 13:13

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana celebrarà a València la Nit de les Lletres Catalanes. La iniciativa consisteix en un sopar amb presentació, mostra, venda i signatures de llibres publicats en valencià des de l'any 2017, amb la participació dels seus autors.

Més...
 
Acció Cultural participa en l'ofrena a Jaume I amb motiu de l'aniversari de la Fundació de Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de febrer de 2018 11:11

Com tots els anys, el Casal de Vila-real d'Acció Cultural va participar en l'homenatge a Jaume I amb motiu de la commemoració de la Fundació de Vila-real per aquest monarca, de la qual s'acomplien enguany set-cents quaranta-quatre anys.

Més...
 
Passejada per la Magdalena i el Castell Vell PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 19 de febrer de 2018 13:09

L'acte forma part del cicle de passejades per Castelló que organitza la delegació d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Més...
 
Comença el VII Cicle "Economia i Societat" a Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 19 de febrer de 2018 10:32

El dijous 15 de febrer va tenir lloc la primera de les tres conferències del VII cicle "Economia i Societat" que organitza el Casal de Vila-real d'Acció Cultural, al saló d'actes de la Caixa Rural d'aquesta població de la Plana Baixa, en el context de la campanya de la nostra entitat per un finançament just, i les conseqüències de l'infrafinançament.

La conferència, "Un món sense treball: La Quarta revolució Industrial, va anar a càrrec del professor de Geografia i Història Santiago Vilanova, i hi va aplegar un nombrós públic.

Més...
 
Pàgina 1 de 361
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}