Acció Cultural del País Valencià
 
ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament
dilluns, 3 de juliol de 2017 14:00
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a FaceBook Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a Twitter Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a Google Bookmarks Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a La Tafanera Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a Meneame Compartir (ACPV convida el diputat Joan Baldoví a parlar de finançament) a Delicious
 

Ferran Suay, membre de la Junta Directiva d’ACPV, va ser l’encarregat de presentar Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés espanyol, en l’acte organitzat per ACPV “Com podem aconseguir un finançament just per al País Valencià?”. Una sala plena (fins i tot amb persones que van haver de seguir de peu l’acte) expressava l’interés que desperta el repte del finançament, sense el qual l’autogovern dels valencians és buit de contingut real. 

Baldoví resumí les dades de l’infrafinançament valencià, i explicà al públic assistent les gestions realitzades per a crear una xarxa d’aliances, tant territorials (governs autonòmics) com polítiques (de partits), favorables a una reforma del model de finançament. Però també apuntà les dificultats que aquest projecte presenta, a causa de la resistència de l’actual Govern espanyol. 

 

En acabar l’exposició inicial, nombroses intervencions del públic assistent estimularen un debat molt ric i participatiu. 

ACPV inicià el passat 29 d’abril la campanya per un finançament just amb una multitudinària manifestació, campanya que ara continuarà durant els propers mesos amb conferències i debats com aquest per tot el País Valencià.

JoanBaldovi-conversa FotoPRATSiCAMPS_1

JoanBaldovi-conversa FotoPRATSiCAMPS_1

JoanBaldovi-conversa FotoPRATSiCAMPS_1

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}