Acció Cultural del País Valencià
 
Celebrem el 40è aniversari de l’AELC
divendres, 1 de desembre de 2017 13:47
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a FaceBook Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a Twitter Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a Google Bookmarks Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a La Tafanera Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a Meneame Compartir (Celebrem el 40è aniversari de l’AELC) a Delicious
 

El dijous 30 de novembre tingué lloc l’acte de celebració a València del 40è aniversari de l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana) en la nostra seu central, l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània.

L’acte comptà amb la participació de la degana de la Institució de les Lletres Catalanes, l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó, i unes emotives paraules de l’escriptor Jaume Pérez Muntaner com a president que fou de l’AELC.

Però el més moment més especial el vam viure durant l’homenatge als escriptors fundadors de l’AELC a València: Marc Granell, Josep Piera, Josep Palomero, Joan Navarro, Miquel de Renzi i Eduard Verger.

El parlament de Gemma Pasqual, vicepresidenta de l’AELC pel País Valencià, i l’actuació de Pau Alabajos van cloure la celebració, que comptà amb la participació d’un important i representatiu nombre d’escriptors i escriptores.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}