Acció Cultural del País Valencià
 
Emotiu homenatge al Pare Riutort
dilluns, 3 de desembre de 2018 10:46
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a FaceBook Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a Twitter Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a Google Bookmarks Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a La Tafanera Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a Meneame Compartir (Emotiu homenatge al Pare Riutort) a Delicious
 

El dimecres 28 de novembre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va organitzar, amb la col·laboració del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte i de l'Associació Josep Climent, un emotiu homenatge al Pare Riutort, pel seu treball de tota una vida en favor d'una església al servei de la llengua i el país.

En l'acte van prendre la paraula el professor de la Universitat de València i soci d'ACPV Josep Guia, el doctor enginyer industrial i també soci Joan Senent, el representant del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte Honori Pasqual i el portaveu de l'Associació Josep Climent Avel·lí Flors.

La sala prevista va quedar desbordada per la nombrosa assistència, i una part del públic no va poder entrar-hi, havent de seguir l'acte des de l'exterior. Els quatre ponents destacaren diferents aspectes de la vida i treball del Pare Riutort, i acompanyarem les seues intervencions amb una projecció d'imatges.

L'acte es va cloure amb el parlament del Pare Riutort, i el lliurament d'una placa a l'homenatjat signada per les tres associacions convocants com a recordatori.

 

 

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}