Acció Cultural del País Valencià
 
Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira
divendres, 1 de febrer de 2019 12:17
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a FaceBook Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a Twitter Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a Google Bookmarks Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a La Tafanera Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a Meneame Compartir (Omplim el hall de l'Octubre en la presentació de la col·lecció d'assaigs de Mira) a Delicious
 

El dimecres 30 de gener va tenir lloc l'acte de presentació de la col·lecció d'assaigs "El cercle màgic. Assaigs sobre cultura, pobles i nacions (1973-2008)", editat per la Institució Alfons El Magnànim, en el hall de la nostra seu central, l'edifici Octubre, que es va omplir d'un públic nombrós i interessat.

Toni Gisbert, secretari d'ACPV, va donar la benvinguda als assistents, i Vicent Flor, director de la Institució, va dir unes paraules introductòries al llibre. Però foren Josepa Cucó (catedràtica d'Antropologia Social de la Universitat de València) i Teresa Vicente (professora d'Antropologia de la mateixa Universitat i coordinadora del llibre) les ponents de l'acte, que tancà les paraules de l'autor i president d'ACPV, Joan F. Mira. Entre el nombrós públic, hi havia el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el president de l'AVL, Ramon Ferrer, i Ferran Suay i Tomàs Llopis de la Junta Directiva d'ACPV.

El llibre és una col·lecció d'assaigs breus que resumeixen l'evolució de l'autor en la seua aproximació als temes de la cultura i les nacions.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}