Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Joan F. Mira presentarà 'El cercle màgic' a l'Octubre CCC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 29 de gener de 2019 10:00

Presentació de 'El cercle màgic. Assaigs sobre cultures, pobles i nacions (1973-2008)' de Joan F. Mira

Dimecres 30 de gener de 2019 a les 19.00h
Octubre CCC (Sant Ferran, 12)

Intervindran:
Joan F. Mira, autor i President d'ACPV.
Josepa Cucó, UV Sociologia i Antropologia Social.
Teresa Vicente, UV Sociologia i Antropologia Social.

Més...
 
ACPV participació en la taula rodona sobre entitats organitzada per Socarrats PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 28 de gener de 2019 14:01

El passat divendres, 25 de gener, el delegat a Castelló d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Antoni Royo, va participar a Vila-real en la taula rodona muntada per l'associació cultural Socarrats, sobre la funció i el futur de les entitats culturals al País Valencià. Hi van participar també representants de Maestrat Viu i del Centre Excursionista de Vila-real. L'acte va comptar amb un públic nombrós i participatiu, en un debat interessant.

Més...
 
ACPV comença les Tertúlies Literàries d’Alacant PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 28 de gener de 2019 07:49

Acció Cultural del País Valencià d´Alacant va iniciar el dijous 24 de gener, al Fnac d'Alacant, el projecte Tertúlies Literàries, amb el llibre de Juan Francisco Ferrándiz (escriptor i advocat) , “La Terra Maleïda” (Rosa dels Vents) .L'acte va estar presentat i moderat per Pedro Ruiz i Jordi Ballester, socis i membres de la Junta d'ACPV d'Alacant .

Més...
 
Presentem “Banda Sonora” a Gavarda PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 24 de gener de 2019 11:10

L’acte de presentació del llibre “Banda Sonora” (les memòris del soci d’ACPV Pere Rosa) a la població valenciana de Gavarda, fou un èxit de públic. L’acte, que comptà amb el suport de l’Ajuntament, aplegà nombroses persones.

 
V Festival d'arts escèniques Poble Nou Endins PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 16 de gener de 2019 11:12

Per cinqué any consecutiu, amb el gener arriba a Ontinyent el festival Poble Nou Endins!

En aquesta cinquena edició, que al llarg de la setmana que ve recorrerà diverses cases i indrets d'un dels barris més emblemàtics de la ciutat, comptarem amb un grapat d'actuacions d'allò més diverses i interessants.

Començarem dimecres 16 i dijous 17 amb dos espectacles d'artistes en formació: Express'art, de l'Escola de Teatre Mediterranean Acting, i Del passat i del present, a càrrec d'alumnes de dolçaina i percussió d'Ad Libitum.

Divendres 18 serà el torn per inaugurar el festival de manera oficial amb la tradicional ruta literària. Enguany estarà dedicada a poetes de la Vall d'Albaida, començarà a les 19:00 a la Font dels Violins i comptarà amb la participació del Grup de Danses d'Ontinyent i de la colla de tabals i dolçaines El Regall.

Més...
 
Pàgina 3 de 381
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}