Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
ACPV participació en la taula rodona sobre entitats organitzada per Socarrats PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 28 de gener de 2019 14:01

El passat divendres, 25 de gener, el delegat a Castelló d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Antoni Royo, va participar a Vila-real en la taula rodona muntada per l'associació cultural Socarrats, sobre la funció i el futur de les entitats culturals al País Valencià. Hi van participar també representants de Maestrat Viu i del Centre Excursionista de Vila-real. L'acte va comptar amb un públic nombrós i participatiu, en un debat interessant.

Més...
 
ACPV comença les Tertúlies Literàries d’Alacant PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 28 de gener de 2019 07:49

Acció Cultural del País Valencià d´Alacant va iniciar el dijous 24 de gener, al Fnac d'Alacant, el projecte Tertúlies Literàries, amb el llibre de Juan Francisco Ferrándiz (escriptor i advocat) , “La Terra Maleïda” (Rosa dels Vents) .L'acte va estar presentat i moderat per Pedro Ruiz i Jordi Ballester, socis i membres de la Junta d'ACPV d'Alacant .

Més...
 
Presentem “Banda Sonora” a Gavarda PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 24 de gener de 2019 11:10

L’acte de presentació del llibre “Banda Sonora” (les memòris del soci d’ACPV Pere Rosa) a la població valenciana de Gavarda, fou un èxit de públic. L’acte, que comptà amb el suport de l’Ajuntament, aplegà nombroses persones.

 
V Festival d'arts escèniques Poble Nou Endins PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 16 de gener de 2019 11:12

Per cinqué any consecutiu, amb el gener arriba a Ontinyent el festival Poble Nou Endins!

En aquesta cinquena edició, que al llarg de la setmana que ve recorrerà diverses cases i indrets d'un dels barris més emblemàtics de la ciutat, comptarem amb un grapat d'actuacions d'allò més diverses i interessants.

Començarem dimecres 16 i dijous 17 amb dos espectacles d'artistes en formació: Express'art, de l'Escola de Teatre Mediterranean Acting, i Del passat i del present, a càrrec d'alumnes de dolçaina i percussió d'Ad Libitum.

Divendres 18 serà el torn per inaugurar el festival de manera oficial amb la tradicional ruta literària. Enguany estarà dedicada a poetes de la Vall d'Albaida, començarà a les 19:00 a la Font dels Violins i comptarà amb la participació del Grup de Danses d'Ontinyent i de la colla de tabals i dolçaines El Regall.

Més...
 
Els Encontres a Beniarbeig 2019 commemoraran els 600 anys de la Generalitat Valenciana PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 10 de gener de 2019 12:02

Acció Cultural col·labora amb els 'Encontres a Beniarbeig' de 2019

El cicle de conferències "Encontres a Beniarbeig" celebra enguany la sisena edició i commemorarà el sisè centenari de la Generalitat. Acció Cultural ha col·laborat amb la iniciativa cedint l'exposició "600 anys de la Generalitat Valenciana", que romandrà oberta des del  12 al 17 de gener. En paraules de Tomàs Llopis, vicesecretari de la nostra entitat, a la roda de premsa de presentació, "les nostres institucions històriques són un valor que hem de reivindicar perquè ens diferencien i ens afirmen com a poble".

Més...
 
Pàgina 4 de 382
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}