Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Segona jornada de "Cultura i inclusió II" PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 23 de novembre de 2018 13:12

La segona jornada de "Cultura i inclusió II" continuà el dijous 22 de novembre. Pel matí es va realitzar un segon taller amb un nou grup d’estudiants de Secundària sobre diversitat i inclusió. I a les 19h tingué lloc la taula rodona titulada “València, ciutat refugi”, amb la participació de:

David Segarra, periodista i documentalista

Ariadna Maurí, tècnica de CEAR-PV en el projecte de l’Ajuntament de València “La nostra ciutat, el nostre refugi”

Neus Fàbregas, regidora de Cooperació Internacional i Migració de l’Ajuntament de València

Mar Sabè, representant de Proactiva Open Arms, l’ONG de rescat de refugiats del Mediterrani

Miquel Ramos, periodista

Més...
 
Joves d'ACPV comença les II Jornades per la Inclusió PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 22 de novembre de 2018 10:40

“Cultura i inclusió” és un programa dissenyat per Joves d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que aborda la pluralitat i la diversitat lingüística, cultural, d’origen, religiosa, de condició sexual... de les nostres societats com un valor positiu, i que vol analitzar l’emergència d’actituds d’intolerància i discriminació i, sobretot, els criteris d’actuació enfront d’elles. 

En un primer cicle ens vam aproximar al coneixement de la situació, i ara pretenem definir bones pràctiques i propostes positives, tant des de l’associacionisme com des de les institucions. Perquè ens juguem la societat del futur.

Més...
 
ACPV i la xarxa de docents Un Entre Tants presentem hui la plataforma-web "Valencià en Xarxa" PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de novembre de 2018 11:24

Es tracta d’un projecte innovador, obert i col·laboratiu en favor de la renovació i el futur de la nostra llengua

Dimarts 20 de novembre tindrà lloc a València, a l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània, la presentació de “Valencià en Xarxa”, una plataforma-web amb una triple característica:

Primer, el futur de la llengua catalana, també al País Valencià, passa per la seua promoció en tots els àmbits d’ús social i, sobretot, per una renovació constant, que ens situe al capdavant dels plantejaments més moderns, per a connectar amb les noves generacions i els sectors socials capdavanters. En aquest sentit, “Valencià en Xarxa” és plataforma-web pensada com un instrument obert (que significa que estarà en permanent construcció i renovació) per a poder oferir material educatiu per a l’aula (guies didàctiques, auques, jocs...), per a fora de l’aula (rutes educatives, excursions, tallers...), i per a l’oci i el temps lliure, en format digital i TIC, per a docents, pares i mares, i joves. En aquest sentit, anirà incorporant contínuament material, i fins i tot elaborarà material propi en format TIC.

Més...
 
L’Octubre CCC guardonat amb el Premi Pont del Mediterrani PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 16 de novembre de 2018 10:43

L’associació Mostra Viva del Mediterrani, que organitza aquesta mostra des de fa sis anys, ha atorgat a Acció Cultural del País Valencià i el seu Octubre Centre de Cultura Contemporània de València el guardó d’honor Premi Pont del Mediterrani, per haver donat suport a Mostra Viva des dels seus inicis i haver realitzat a l’Octubre CCC tots aquests anys projeccions, exposicions, conferències, etc. El premi el va recollir Emili Payà, en nom de l’Octubre CCC, el passat 9 de novembre, en un acte celebrat al Centre del Carme de València.

Més...
 
Èxit d’assistència en el concert simfònic d'Andreu Valor amb la Banda de Música de Pedreguer PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 de novembre de 2018 12:36

El dissabte 10 de novembre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar en l’Espai Cultural de Pedreguer l’espectacle “Bandautòrium” amb Andreu Valor i la Banda Artístic Musical de Pedreguer. Un concert que va penjar el cartell d’entrades esgotades i on el públic va poder gaudir durant 2 hores d’aquest espectacle simfònic.

Més...
 
Pàgina 6 de 382
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}