Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Inaugurada l’exposició “Del tros al fragment” a l’Octubre CCC PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 de novembre de 2018 00:00

El passat 14 de novembre es va inaugurar a l’Octubre CCC de València, amb gran assistència de públic, l’exposició “Del tros al fragment”. Són obres de Fernando Barrué, Mariona Brines, Fuencisla Francés, Pasqual Gomes, Martí Rom, Pablo Noguera, Joan Paton, Francisca Revert, Carmen Sánchez i Hans-Dieter Zingraff.

Més...
 
Conferència de Pitarch sobre l'entrada del fabrisme al País Valencià PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 de novembre de 2018 18:11

El passat dimarts 13 de novembre ACPV organitzà a València, a la nostra seu central, l'edifici Octubre, una conferència de Vicent Pitarch (professor i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, IEC) sobre l'entrada del fabrisme al País Valencià. Pitarch fou presentat per Josep Daniel Climent, professor, escriptor i membre de la Secció d'Ensenyament d'ACPV. La xerrada, molt instructiva, produí un participatiu debat.

Més...
 
"Pompeu Fabra i el País Valencià" a l'Octubre CCC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 13 de novembre de 2018 11:57

Hui Vicent Pitarch, filòleg i sociolingüista, membre de l'IEC realitzarà la conferència "La penetració del fabrisme al País Valencià" dins de les activitats programades a l'Octubre CCC per commemorar l'Any de Pompeu Fabra. 

La conferència serà a les 19h i complementarà la inauguració de l'exposició "Pompeu Fabra, una llengua completa" que s'exposarà al hall del centre fins al 24 de novembre.

Més...
 
XV Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell 2018 PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 8 de novembre de 2018 15:01

Dimecres 7 de novembre, la delegació d'Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida va fer públics els noms de les persones i entitat guardonades amb els XV Premis Joan Baptista Basset.

Aquests premis nasqueren ara fa 15 anys amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria d’aquelles persones i entitats de la nostra comarca que treballen per causes diverses vinculades a la nostra llengua i la nostra cultura, al nostre territori, la nostra gent, el nostre patrimoni i, en definitiva, la nostra manera d'entendre el món. La seua tasca social i cívica mereix un gest en positiu d'agraïment per tot allò aconseguit i també d’encoratjament per emprendre projectes de futur.

Més...
 
Alcoi i Castelló celebren el Sopar Estellés PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 30 d'octubre de 2018 13:48

El passat divendres 26 d'octubre a la Filà Benimerins d’Alcoi, tingué lloc el primer Sopar Estellés organitzat conjuntament pel Centre Cultural Ovidi Montllor d’ACPV i la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià. Al voltant d’una trentena d’estellesians acudiren al sopar, gaudir de la poesia, la música i la bona companyia. Els assistents van llegir el seu poema preferit, que alguns ja portaven preparat de casa. 

Més...
 
Pàgina 7 de 382
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}