Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Acció Cultural expressa el seu condol per la mort de Maite Boscà PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 11 de maig de 2018 09:58

Avui és un dia trist: hem perdut Maite Boscà Lloret quan ningú no ho esperàvem.

Sòcia d'Acció Cultural, militant de la llengua i cultura, amiga sempre somrient, i bona persona.

El nostre condol a familiars i amics, i el nostre record emocionat.

Més...
 
Acció Cultural es persona en el judici per agressions 9 d'Octubre PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 4 de maig de 2018 08:34

Diverses organitzacions es personen com acusació popular en el judici per les agressions a la manifestació del passat 9 d’Octubre

El motiu de la personació és la defensa dels drets elementals de manifestació i lliure expressió, que van ser vulnerats aquell dia

El passat 9 d’octubre de 2017 va tenir lloc un fet molt greu a la ciutat de València: una manifestació comunicada formalment a la Delegació del Govern espanyol a València, i que havia rebut contestació positiva de la mateixa Delegació, no va poder desenvolupar-se amb normalitat a causa de l’acció violenta d’un grupuscle de persones perfectament identificades. Aquesta acció violenta es produí sense que la Delegació del Govern i les Forces de Seguretat de l’Estat (FSE) compliren amb el seu deure de garantir el lliure exercici per part dels ciutadans dels drets elementals de manifestació i lliure expressió, i la seguretat física dels ciutadans davant la violència de grups minoritaris.

Més...
 
Ens manifestem el 1r de Maig per un finançament just PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 2 de maig de 2018 10:08

Toni Gisbert, secretari d'ACPV, va representar la nostra entitat en la pancarta d'entitats i partits que amb el lema "Exigim un finançament just" va participar en la manifestació del 1r de Maig a València. Compartien pancarta, a més d'ACPV, representants del PSPV, Compromís, Podem i EUPV, de la Unió de Llauradors, d'Escola Valenciana i d'altres entitats.

Més...
 
Sant Jordi a Castelló i Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 d'abril de 2018 12:00

Per Sant Jordi, passejada literària per Castelló

El dissabte, 21 d'abril, Acció Cultural de Castelló de la Plana va organitzar una Passejada Literària pels carrer de la ciutat, en col.laboració amb El Pont, Cooperativa de Lletres, per commemorar la data de Sant Jordi, Diada del Llibre.

Més...
 
Celebrem Sant Jordi a València PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 d'abril de 2018 11:59

El dilluns 23 d'abril va tenir lloc a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) l'acte de celebració de la diada de Sant Jordi a València, amb roses, llibres i brindis.

La poeta Begonya Pozo va presentar l'acte, que va començar amb l'espectacle-recital de versos del poeta recentment traspassat Manel Marí, a càrrec dels també poetes Ivan Brull, Eduard Ramírez i Pau Sif.

Més...
 
Pàgina 8 de 374
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}