Acció Cultural del País Valencià
 
Correllengua a les comarques de Castelló
Comparteix Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a FaceBook Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a Twitter Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a Google Bookmarks Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a La Tafanera Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a Meneame Compartir (Correllengua a les comarques de Castelló) a Delicious
 

26 de setembre - Vila-real. A les 19 hores, cercavila acompanyant la torxa, de l’avinguda d ela murà ala plaa Major, i lectura dle manifest a càrrec del periodista Xavier Rubert.

30 de setembre - Benicàssim - Recorregut de la Flama per les escoles

1 d’octubre - Vila-real - Recorregut de la Flama per les escoles

2 d’octubre - Castelló - Recorregut de la Flama per les escoles

3 d’octubre - Castelló - Recorregut de la Flama per les escoles . A les 19:30, cercavila acompanyant la Flama, des de l’institut Sos Baynat fins a l’estàtua de Jaume I. Lectura del Manifest a càrrec de la Muixeranga de Castelló.

5 d’octubre - Sant Mateu - Arribada de la Flama i lectura del Manifest

6 d’octubre - Borriana - Recorregut de la Flama per les escoles

7 d’octubre - Vall d’Alba - Recorregut de la Flama per l’institut. Albocàsser- Recorregut de la Flama per l’escola.

8 d’octubre - L’Alcora - Recorregut de la Flama per les escoles. Borriol, Cabanes, Vilafamés, Alcalà de Xivert-  Recorregut de la Flama per les escoles . Betxí- Cercavila pels carrers, Manifest i lliurament del guardó Betxinencs de l’Any. 

15 d’octubre - Vilafranca - Recorregut de la Flama per l’institut.

Etiquetes:
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}