Acció Cultural del País Valencià
 
Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans
Comparteix Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a FaceBook Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a Twitter Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a Google Bookmarks Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a La Tafanera Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a Meneame Compartir (Correllengua gastronòmic de la Vall dels Alcalans) a Delicious
 


Alfarb.
8 d'octubre
a les 20 hores. Presentació del llibre 'Totes les cançons parlen de tu' de Xavi Sarrià al Saló Social de la Cooperativa.
9 d'Octubre a les 10 hores. Esmorzar tradicional al Bar Xato en la plaça Nova.

Torís.
17 d'octubre
a les 21 hores. Sopar de coca de cansalada amb lliurament dels Premis Jaume I actuació de la Xaranga de la Vall dels Alcalans al Bar Bilko.

Real.
18 d'octubre
a les 23 hores. Ressopó de coca de llanda i mistela. Concert de Gramoxone al Carrer Colom.

Carlet.
25 d'octubre
a les 18 hores. Berenar de coca saginosa i sorteig d'un val regal entre els alumnes dels col·legis locals. Avinguda del sud número.


 

Etiquetes:
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}