Acció Cultural del País Valencià
 
El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén
Comparteix Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a FaceBook Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a Twitter Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a Google Bookmarks Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a La Tafanera Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a Meneame Compartir (El Correllengua continua per la Plana i l’Alcalatén) a Delicious
 

Acabarà dimecres 8 a Betxí, on tindrà lloc la cercavila i el lliurament dels premis Betxinenc de l’Any

Després de l’èxit de convocatòria del passat divendres a Castelló, el Correllengua 2014 continua recorrent les diferents escoles i poblacions de les dues Planes i l’Alcalatén. Dilluns 6 visitarà les escoles de Borriana i Almassora. I dimarts 7 anirà a l’institut de Vall d’Alba i a l’escola d’Albocàsser.

 

Però será dimecres 8, la vesprada del 9 d’Octubre, el dia en què la Flama visitarà més centres. Al matí, recorrerà les diferents escoles i instituts de l’Alcora, mentre una altra columna va per les escoles de Benicarló. A la vesprada es dividirà en dues columnes: una visitarà els centres escolars d’Alcalà de Xivert, Alcossebre i Torreblanca, mentre que l’altra anirà a les escoles de Borriol, Cabanes i Vilafamés.

Finalment, totes dues convergiran a Betxí, on a les 20 hores tindrà lloc la cercavila pels carrers de la població, la lectura del Manifest davant de l’Ajuntament i el posterior sopar, en el transcurs del qual es lliuraran els premis Betxinenc de l’Any, que enguany han estat atorgats a Josep Peirats Blasco i al grup de teatre Artibe.

Notícies relacionades: Mediterraneo - Mediterraneo

Etiquetes:
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}