Acció Cultural del País Valencià
 
Correllengua 2016
La Flama del Correllengua 2016 recorre els pobles de Castelló PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquest divendres una cercavila acompanyarà la Flama del Correllengua pels carrers de Castelló

El Correllengua 2016 ha recorregut els diferents centres escolars d’Almassora, la Vall d’Uixó i Vila-real. Ara entra en la setmana final, que culminarà el diumenge, amb la celebració del 9 d’Octubre. Dilluns la Flama visità les escoles de Benicàssim; el dimarts de Borriana i Vall d’Alba. El dimecres va començar el seu recorregut per les escoles de Castelló.

Més...
 
Correllengua 2016 a Pedreguer PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquest 30 de Setembre esteu tots convidats a participar en els actes amb motiu del Correllengua 2016, que aquest any ret homenatge a la polifacetica escriptora i periodista Montserrat Roig i Fransitorra.

Més...
 
El Correllengua 2016 recorre Gandia PDF Imprimeix Correu electrònic

El dissabte 24 de setembre va tenir lloc a Gandia l’acte central del Correllengua de la Safor-Valldigna, organitzat per la junta comarcal d’ACPV. Una cercavila va eixir de l’edifici on ACPV té la seua seu comarcal, i va recórrer el centre de la ciutat, amb l’acompanyat del Grup de Danses Roda i Volta i les muixerangues, que van fer diverses actuacions durant el recorregut.

La cercavila l’obrien Antònia Paredes, Josepa Costa, Elisa Faus i Aureli Mansanet, en representació d’ACPV de la Safor-Valldigna, i Toni Gisbert, secretari de la nostra entitat. A continuació, Joan Muñoz i Alícia Izquierdo, regidors de l’Ajuntament de Gandia de Cultura i Polítiques Econòmiques i Innovació, respectivament, acompanyaven la marxa.

Més...
 
Comença el Correllengua 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic

Els primers actes tenen lloc a Almassora i Gandia

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) organitza el Correllengua cada mes de setembre i octubre per reivindicar la defensa de la cultura i la llengua del País Valencià. Els actes ha començat avui amb l’arribada del Correllengua a Almassora. La Flama de la Llengua passarà aquest matí pels instituts Àlvar Falomir, Errando Vilar, Ambaixador Beltran, i Santa Quitèria.

Més...
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}