Acció Cultural del País Valencià
 
Sopar Estellés a València
dimecres, 19 de setembre de 2018 10:48

Dimecres 26 de setembre Barcelona, Palma i València acolliran actes simultanis de reconeixement a un dels poetes més insignes del segle XX

Les diferents trobades connectaran en directe a partir de les 21 h per compartir la vetllada.

El proper dimecres 26 de setembre, Barcelona, Brussel·les, Palma i València recordaran la figura del poeta Vicent Andrés Estellés celebrant de manera simultània els Sopars Estellés. El Sopar Estellés o Festa Estellés s'inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Des de l'any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés.

Més...
 
La Federació Llull participa a la Diada de l'Onze de Setembre 2018
dimarts, 11 de setembre de 2018 12:21

La Federació Llull participa a l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Acció Cultural, Obra Cultural Balear i Òmnium hi son a la Diada Nacional de Catalunya per la llibertat de Jordi Cuixart i la resta de presos.

 
Muixeranga d'Algemesí amb Alfons Llorenç
dijous, 6 de setembre de 2018 10:44

Símbol del nostre poble, exponent de la nostra cultura

Una experiència per a sòcies i socis d’ACPV

Dissabte 8 de setembrre de 2018, a les 9.30h a l’estació de RENFE d’ALGEMESÍ, plaça de l’Estació

Algemesí reviu cada 8 de setembre una de les festes més arrelades i importants: la de la Mare de Déu de la Salut, un referent cultural mundial, declarat Patrimoni Universal. Els carrers plens de colors, de sentiments, de misteris, martiris, personatges bíblics, dels gestos de les danses dels Bastonets, la Carxofa, els Arquets, les Pastoretes, el Bolero, els Tornejants. de la Muixeranga, el ball dels valencians, mare dels castells, emblema del futur. Així es renoven els sons de la identitat, els camins dels orígens, els anhels de pervivència. A.Ll.

Més...
 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}