El Teatre Principal de València acull els concerts de Mural SonorEl Teatre Principal de València acollirà el 13, 14 i 15 de maig els tres concerts del Mural Sonor impulsats per Acció Cultural del País Valencià

El Teatre Principal de València acull els pròxims 13, 14 i 15 de maig, a les 20.00 hores, els tres concerts del Mural Sonor que reivindiquen la música valenciana dels últims anys: Carrer, Veta i Pell. A més a més, pots tindre un descompte d’un 50% en les teues entrades per a qualsevol dels tres concerts de Mural Sonor al Teatre Principal de València en aquest enllaç (taquilla.ivc.gva.es) amb el codi FIRALLIBRE.

El divendres 13 de maig a les 20.00 hores tindrà lloc la primera de les propostes del Mural Sonor, Carrer, amb la banda No Falla, que ens mostrarà tot un calidoscopi de ritmes i sons amb els grans referents de la música festiva que ens van fer vibrar a places i carrers.

El dissabte 14 de maig a les 20.00 hores serà el torn del pop-rock amb Veta, el segon dels espectacles de Mural Sonor, en aquest cas conduït pels músics del grup Tardor i amb la veu de May Ibáñez, cantant de la banda de country Badlands. La banda arranjarà temes emblemàtics de les últimes dècades, alguns dels quals són joies estranyes per al gran públic, i les versions seran interpretades amb la col·laboració d’artistes de l’escena actual.

Per últim, el diumenge 15 de maig a les 20.00 hores serà el torn de Pell, la tercera proposta d’espectacle de Mural Sonor, amb Borja Penalba i Mireia Vives com a guies en aquest viatge pel temps, que va de Raimon i Ovidi a Clara Andrés, el qual també recupera les veus que van mantindre la flama durant els anys setanta i huitanta. Una trentena de noms entre intèrprets i interpretats, acompanyats d’una banda formada pels dos conductors del disc, a més de Lucía Zambudio a la guitarra, Edu Olmedo a la bateria, Tere Núñez amb el baix i Vicent Colonques amb els teclats.

Enllaç https://taquilla.ivc.gva.es/janto/


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de