quan

Cursos 2024

 Els cursos estan dirigits a membres i professionals d’entitats culturals, socials i de joventut que vulguen disposar de eines en la nostra llengua per tal de millorar el funcionament i l’assoliment dels objectius de l’entitat. Per altra banda, el fet de posar en contacte membres de diferents entitats pretén teixir xarxa comarcal, i afavorir la col·laboració, sempre necessària, entre associacions. Organitzem cursos a les nostres seus i en col·laboració amb altres entitats. Si voleu que organitzem un curs a la vostra comarca podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu escolaanimacio@acpv.cat.

Durant l’any 2023 es realitzaren diferents cursosa Gandia, Alcoi, Alacant, Elx i a la ciutat de Castelló. Els cursos van ser gratuïts  (ja que estaven subvencionats per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica) i anaven dirigits a membres i futurs professionals d’entitats culturals, socials i de joventut que vulgueren disposar de eines en la nostra llengua per tal de millorar el funcionament i l’assoliment dels objectius de l’entitat. Formàrem més de 100 persones amb una valoració molt positiva.

què fem

Estructura

Els cursos tenen la següent estructura (les persones matriculades poden assistir a un dels mòduls o a la totalitat del curs)

Les persones interessades en informar-vos o en assistir als cursos podeu enviar un correu a escolaanimacio@acpv.cat. Prompte comunicarem el procediment de matrícula.

També si voleu que organitzem un curs a la vostra comarca podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Mòdul 1.

Aspectes bàsics de creació i funcionament d’una associació: redacció d’estatuts i obligacions fiscals i documentals (una sessió de 3 hores).

Mòdul 2.

La planificació a les entitats: Elaboració de plans d’actuació o plans estratègics i avaluació ( dues sessions de 3 hores).

Mòdul 3.

La comunicació a les associacions. Elaboració del pla de comunicació i ús de les xarxes socials (dues sessions de 3 hores).

Les associacions són la possibilitat i el futur per a vertebrar el nostre País Valencià.

 

Telèfon: 96 315 77 99