JO TAMBÉ SÒC QUÀNTIC Shuzo Azuchi GulliverDEL 29/09/2020 AL 27/11/2020

Gulliver fa performances des de molt jove a la regió de Kansai, abans  de fer auto-stop a Tòquio el 1967 per continuar amb la realització de  cinema. Allà, Gulliver es va unir a un escenari en què l’art es mostrava  fora dels espais de la galeria i el cinema es va expandir a diverses  projeccions, o es va desplaçar completament fora de pantalla.

Aquesta dinàmica barreja interdisciplinària es va desplegar en el  rerefons d’una expansiva cultura juvenil de postguerra que es va convertir  en psicodèliques mundials i va encendre debats crítics sobre tecnologia,  política i relacions japoneses-nord-americanes.

Mentre que els experiments radicals de Gulliver amb el cinema es  concentren als anys seixanta, continua treballant com a artista, treballant  en els camps de l’escultura, la performance i els nous mitjans.

El 2010, el seu Ex-Sign retrospectiu va ser organitzat pel Museu d’Art  Modern de la Shiga.


Agenda

< 2020 >
Novembre
 • 12

  "GUILLEM" DE NÚRIA CADENES

  20:00 -22:00
  12/11/2020

  NÚRIA CADENES“LA MEMÒRIA DE GUILLEM AGULLÓ ÉS INESBORRABLE”

  Per als qui coneixem la història de Guillem Agulló, era un repte difícil tornar-la a explicar i que fos literàriament atractiva.

  La veritat és que em va costar molt. La idea era fer una novel·la, no un relat periodístic; aleshores la complicació era trobar-hi la forma i el to. D’entrada, vaig descartar qualsevol intent de convertir Guillem Agulló en un personatge; no ho trobava adequat. Llavors va arribar el bloqueig, que em va durar mesos. Vaig esborrar moltes coses que havia començat a escriure. Tenia molt de respecte i em sentia amb molta responsabilitat a l’hora de tractar d’aquest tema. El desllorigador va venir transcrivint les paraules de Guillem, Carme i Betlem [els pares i la germana de Guillem Agulló], agafant imatges, paraules o escenes per entendre una mica més el Guillem de veritat, més enllà del que ja coneixia. Vaig tenir una conversa molt llarga amb ells. Mentre anava transcrivint-la, agafava idees. Em vaig adonar que allò, aquelles paraules que tenien tant de significat, tan raonades i tan ben dites, no tenia sentit que jo les desfés, i les vaig posar tal com les van dir. Llavors fou quan vaig decidir també reproduir articles de premsa o trossos dels informes policials. A partir d’aquí tot va fluir d’una altra manera.

 • 20

  Documental: "Animals pel camí del mig"

  19:00 -21:00
  20/11/2020

  El documentalista Manuel Galipienso i l’experta en conducta animal Pascale Prêcheur aconsegueixen reunir, per primera vegada, a més d’una vintena d’organisme públics, empreses i professionals més importants d’Espanya relacionats amb el món animal, per donar a conéixer la labor que diàriament realitzen a favor del benestar dels animals. Lamentablement no tots comparteixen els mateix ideals, la qual cosa provoca confrontades opinions de tota índole que convida a l’espectador a una intensa reflexió, en un documental únic i sense precedents.

 • 20

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  20/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

 • 21

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  21/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

 • 22

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  22/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació