CONCERT “LAURA DÍAZ”Aquesta cantautora de Monòver porta 12 anys tocant cançons d’autora i versions del panorama musical valencià.

 • A pesar de la teua joventut, fa molts anys que cantes…

Sí, durant aquests últims anys he tingut la sort d’actuar amb Cesk Freixas, El Diluvi, Xavi Sarrià i Feliu Ventura. Porte sis anys fent concerts arreu del País Valencià. Si me n’he de quedar amb un, triaria el concert que vaig fer al Feslloch (Castelló), l’any 2018. Al món de la música porte des de l’any 2008, però no va ser fins a l’any 2014 on vaig començar a cantar i fer cançons en valencià.

 • Com serà el concert d’Alcoi, del dia 27 de novembre?

A Alcoi oferirem un concert en format acústic, acompanyada per Salva Payá a la percussió i Paco Díaz al baix elèctric. És curiós quan dic que el meu baixista és mon pare. Farem cançons del panorama musical valencià, cançons de grups com ara Aspencat, Zoo o Obrint Pas.


Etiquetes: CuidemLaCultura

Agenda

< 2020 >
Novembre
 • 12

  "GUILLEM" DE NÚRIA CADENES

  20:00 -22:00
  12/11/2020

  NÚRIA CADENES“LA MEMÒRIA DE GUILLEM AGULLÓ ÉS INESBORRABLE”

  Per als qui coneixem la història de Guillem Agulló, era un repte difícil tornar-la a explicar i que fos literàriament atractiva.

  La veritat és que em va costar molt. La idea era fer una novel·la, no un relat periodístic; aleshores la complicació era trobar-hi la forma i el to. D’entrada, vaig descartar qualsevol intent de convertir Guillem Agulló en un personatge; no ho trobava adequat. Llavors va arribar el bloqueig, que em va durar mesos. Vaig esborrar moltes coses que havia començat a escriure. Tenia molt de respecte i em sentia amb molta responsabilitat a l’hora de tractar d’aquest tema. El desllorigador va venir transcrivint les paraules de Guillem, Carme i Betlem [els pares i la germana de Guillem Agulló], agafant imatges, paraules o escenes per entendre una mica més el Guillem de veritat, més enllà del que ja coneixia. Vaig tenir una conversa molt llarga amb ells. Mentre anava transcrivint-la, agafava idees. Em vaig adonar que allò, aquelles paraules que tenien tant de significat, tan raonades i tan ben dites, no tenia sentit que jo les desfés, i les vaig posar tal com les van dir. Llavors fou quan vaig decidir també reproduir articles de premsa o trossos dels informes policials. A partir d’aquí tot va fluir d’una altra manera.

 • 20

  Documental: "Animals pel camí del mig"

  19:00 -21:00
  20/11/2020

  El documentalista Manuel Galipienso i l’experta en conducta animal Pascale Prêcheur aconsegueixen reunir, per primera vegada, a més d’una vintena d’organisme públics, empreses i professionals més importants d’Espanya relacionats amb el món animal, per donar a conéixer la labor que diàriament realitzen a favor del benestar dels animals. Lamentablement no tots comparteixen els mateix ideals, la qual cosa provoca confrontades opinions de tota índole que convida a l’espectador a una intensa reflexió, en un documental únic i sense precedents.

 • 20

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  20/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

 • 21

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  21/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

 • 22

  Exposició itinerant "Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust".

  20:00 -19:47
  22/11/2020-29/11/2020

  Exposició de petit format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interès cap a la seva obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.
  Alcoi, Centre Cultural Ovidi Montllor 20.11-29.11

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació