CONCERT: “Tendur (Mireia Tortosa)”DIVENDRES 18 DE DESEMBRE A LES 20:00H

Entrada gratuïta, amb obligació de reserva prèvia al correu – alcoi@acpv.cat –

Tendur és un projecte musical d’una dona i una guitarra, i s’autonomena a ella mateixa com a “una cantautora que es caga en el sistema amb tendresa, d’una manera un pèl surreal, però efectiva.” Amb influències de Silvia Pérez Cruz, Maria Arnal i Ovidi Montllor, la seua música, tota de composició pròpia i alguna que altra versió, remou emocions ben íntimes a toc de rumba, vals, pop, rock, bossa… quan va amb banda i sense banda, doncs fa el que pot, tot això, vora la escalfor d’un tendur simbòlic on el caliu no el dona el braser, sinó la companyia i la complicitat entre l’artista i el públic.

L’any 2018 guanya el premi a la millor cançó en català per “Quin cel” al certamen de Cantautores i cantautors ciutat d’Elx.  


Etiquetes: CuidemLaCultura

Agenda

< 2021 >
Gener
  • Sense esdeveniments

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació