Cicle Acció DocumentalAl llarg d’aquest 2021, cada primer dijous de mes tindrem l’oportunitat de gaudir del “Documental del Mes” de DocsBarcelona, una iniciativa que porta mensualment l’estrena d’una pel·lícula documental internacional de qualitat i de temàtica i procedència diversa a multitud de sales adherides a la proposta. Les projeccions són en versió original i subtitulades al català.

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.


Agenda

< 2021 >
Març
  • Sense esdeveniments

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació