ANATOMIA D’UN LLOCMaría José Zanón.

Dimarts 2 de març Obertura de la nova exposició bimensual del cicle expositiu municipal al Centre Ovidi Montllor.

Romandrà exposada els mesos de març i abril
Sobre l’artista:

María José Zanón (València, 1970) és artista plàstica, Doctora en Belles arts i professora titular en la Facultat de Belles arts d’Altea pertanyent al Departament d’Art de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i membre del grup de recerca FIDEX (UMH). En aquest marc d’activitat investigadora, docent i professional de caràcter artístic, l’autora porta desenvolupant diverses línies de recerca encaminades cap a l’exploració i l’anàlisi de les diferents qualitats expressives que posseeixen els materials.


Agenda

< 2021 >
Abril
  • Sense esdeveniments

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació